Неможаааааааам, потебе да оздравам, сета љубов дур сум жив на тебе ја потрошив, светот мој минус тебе во него.. она што ќе остане малку еееееееееееееееееееееееее!!!!
4. Тајно моја - едноставно нели, кога и да ја слушнам, цел се ежам
3. Without a trace - текстот е преубав, онака срцепарателен
2. Полско цвеќе - многу моќна песна
1. Моја (словенечката) - уште пред да научам словенечки, песната ми беше онака убавка, ама од ко научив малце јазикот, многу ја засакав
Ахх не е возможно да му се издвои само една...сите песни му се прекрасни ам ај ако морам да издвојам некоја ондак ептен ме погодуваат в срце: Малечка ; The Hardest Thing ; Илузија ; Љубена ; Једина ...
Navistina za mene e nevozmozno da odvojam koja pesna na Tose mi e omilena.Moze samo nekoja pesna da mi bide poslusana vo momentot,no vo globala gi sakam site.Site na razlicen nacin.Mozebi malku se izdvojuvaat Ima li den za nas;Lejdi, Po tebe,Slusas li;Polsko cveke,a posledniot album Igri bez granici i Bozilak nema da gi komentiram posto se master piece,dodeka Sinot Bozji i Nekade vo nokta imaat posebno sentimentalno znacenje za mene,ne bi mozela da gi odvojam.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.