Тоше Проески

PoisonGrl

~Malo crveno~
Член од
8 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
2
Песната е преубава. Не знаев дека Тоше ми значи толку, но овие денови ми се многу тажни........

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
:(:(Осеќам како дел од моето срце се откина и замина со него:(Песната ме наежи и расплачи.
Алал да му е на Тони..Се надевам дека ќе направи и музика, и дека оваа песна нема да биди единствена песна посветена на Тоше.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Песната е закон. Можеби најубав текст на песна што го имам прочитано до сега. Браво за Тони.

R.I.P ТОШЕ

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
леле пак ме растрвожифте... песната е преубава... браво за Тони по незнам кој пат

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
Nikogas nema da ja zaboravam negovata prekrasna nasmevka koja mi go topese srceto!

POCIVAJ VO MIR SONCE!

I ne sakam koga go narekuvate Sonceto brend!
Toshe bese licnost, dusa, karakter...(se vo edno).. a ne firma svetski brendirana!... TOJ BESE SKAPOCENOST, BOGATSTVO, BESCENET DIJAMANT! ZA NEGO CENA NEMA! ....

vecna ti slava!

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
Браво за Тони, така треба... а текстот е навистина претажен...

Срце бе, зашто ти замина, Боже зашто не го остави да живее уште, требаше да види уште многу работи од животот... Зарем толку многу го сакаше крај себе, па ни го зеде толку брзо, не ни остави ништо од него... барем да имаше дете... :( :( :(

Не постои збор којшто може да ја ублажи оваа болка... не постои збор којшто би можел тебе да те опише... ти беше СОВРШЕН!

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Зошто сите овие убави зборови кои се зборуваат деновиве не можеше да ги кажеме порано??!! ...или воопшто не размислувавме за тоа...туку бевме презафатени со нашето самосожалување??! Прекрасно е тоа што има толку многу народ кои има желба да каже или напише нешто убаво за ОНОЈ кој веќе го НЕМA...но веќе е предоцна, и залудно е СЕ. Зошто моравме да чекаме да се случи ваков настан за да си ги разбудиме срцата и да покажеме колку љубов имаме да пружиме... Зошто моравме да чекаме ТРАГЕДИЈА за да се собереме сите заедно??!!
Македонци, каде бевте до сега?!!!

Член од
31 март 2007
Мислења
74
Поени од реакции
0
ne mozam da odvojam samo edna pesna .... od prviot pa do posledniot album Toskata nemase promaseno pesna ... Usni na usni , Tajno moja , Gromovi na dusa , Nemas ni blagodaram , Solzi pravat zlaten prsten , Po tebe ..... od sekoja negova pesna imam pozitivni vibracii .... no nekako najsvezi mi se pesnite od noviov album zatoa sto ne go imav izvadeno CD - to od kola od koga izleze ... Mesecina , Boze cuvaja od zlo , Nikoj kako tebe ne baknuva .... Igri bez granici ne mozev da ja slusam zatoa sto mi bese nekako realna i me pogoduvase v srce use od prviot pat koga ja slusnav .... no sepak pesnata e premnogu mokna , mozebi i najdobra ....

Zaklucok: ne mozam da odvojam nekoja , tuku ke si pisuvam vaka nekolku saati :) .... Toskata bese CAR !!!

Член од
13 февруари 2006
Мислења
315
Поени од реакции
4
Сите до една!!!!!!!
Ама ако веќе треба на една да се стави дупло кругче мене ми е - Љубена! ах.........no more songs!!! :(

Член од
14 септември 2007
Мислења
118
Поени од реакции
5
Site pesni mu se top ama bi izdvoil Gromovi na dusa i Tajno moja

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Сите песни му се прекрасни, нема една промашена песна, но, кога би морала да издвојам ваков би бил редоследот
1.Тајно моја
2.Излажи ме уште еднаш
3.Во коси да ти спијам
4.По тебе
5.Ден за нас
6.По тебе
А од новиот албум, Цреша, Игри без граници, Боже чувај ја од зло, Волим осмех твој..Сите бе, сите

Kajgana Shop

На врв Bottom