Торенти (официјална тема)

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Другар гледам дека си добар торент корисник. Да ти кажам нешто.... Тука, на кајгана поделив две покани на членови кои ги баталиле своите акаунти и сега имам ризик или да не ми даваат повеќе покани или и мене да ме банираат. Сценеаццес е уште повеќе построг за такви случаи. Се надевам нема да ме разочараш за и понатаму да делам покани од други тракери.
Прати ми го маилот (gmail) по ПП.
Пират голем сум, така да доста активен ќе биде акаунтот и нормално со јако ратио.

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
HD-Torrents на секој корисник му даде по 3 покани кои се привремени (важат до 1 јануари 2012).

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Јас многу ретко користам јавни тракери. Ако нешто ми треба онака да не се замарам за ratio, симињам од TPB. Од приватните тракери најдолго сум на TL, и најмногу би ми било криво ако ме скинат, иако нема зошто. На TL во последно време се наоѓаат послабо квалитетни големи рипови, а сум голем фан на FraMeSToR па од февруари и таму сум на тракер. Користам и HD-Torrents, а поретко HDME.eu. Вака изгледа моево CV на торент сајтовиве :)))

TorrentLeech.org (имав 2.1 сооднос ама се убив од симињање големи торенти, ќе мора да го оправам во 2012)
Welcome back,bozint Ratio: 1.666 - UL: 9.44 TB - DL: 5.67 TB - Buffer: 3.77 TB - DL Slots: Unlimited

FraMeSToR (http://framestor-hd.org)
Welcome back:BozinT Rank: HD Master ↑ 1.48 TB - ↓ 50.52 GB - Ratio 29.98 - SeedBonus 46,801.31

HD-Torrents (http://hd-torrents.org)
Welcome back BozinT Rank: HD Newbie Ratio: 1.15 ↑ 89.90 GB - ↓ 77.97 GB

HDME.eu
Welcome to HDME, BozinT Bonus Points: 7748.3 Ratio:10.722 - Uploaded:548.16 - GB Downloaded:51.13 GB

Член од
7 април 2011
Мислења
16
Поени од реакции
4
Ајде некој ако има покани за овие тракери :RevolutionTT,TranceTraffic,TorrentDamage,WhatCd,Bitme.org,BlackCats Games,TTi,PTN,FTN,Stmusic.org,HDBits.org нека пише на форумот а нека ги напише условите кои треба да ги исполнувам за да ми ја даде поканата поздрав :)

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Ајде некој ако има покани за овие тракери :RevolutionTT,TranceTraffic,TorrentDamage,WhatCd,Bitme.org,BlackCats Games,TTi,PTN,FTN,Stmusic.org,HDBits.org нека пише на форумот а нека ги напише условите кои треба да ги исполнувам за да ми ја даде поканата поздрав :)
Јас имам за РеволутионТТ.
Услов: 3 скриншота од најдобрите твои торрент тракери во срч барот со мојов ник.

Покани за FTN и ХДбитс заборави. За другиве можеш да најдеш. Јас сум јлен на сите од овие освен на ФТН и Хдбитс.орг

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.177
Поени од реакции
8.258
SceneAccess по повод Божиќ на своите членови им даде по една покана.
И јас добив една. Кој сака да добие нека постира три скриншота од своите најдобри тракери.
ајде ако сакаш направи еден Скриншот од првата страна на торенти од Scene Acess, ме интересира нешто, фала

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
дајте бе некој некоја покана море циции!!

H

HoT IcE

Гостин
До сега не сум имал потреба од нешто андергроунд или што тешко се наоѓа па така не сум ни имал потреба од ептен јаки торент сајтови.
Сум користел само замунда и ТПБ, и двата сум задоволен.

Член од
10 ноември 2011
Мислења
120
Поени од реакции
56
Дали може некој да ми прати покана за torrentleech ќе бидам многу благодарен.Нека ја прати на ПП.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Дали може некој да ми прати покана за torrentleech ќе бидам многу благодарен.Нека ја прати на ПП.
Мене веќе не ми даваат покани на TL. Веројатно сум поканил некој што „работи“ како што не треба и сега нема покана. Ѕверовина од тракер е иначе, се надевам ќе успееш да влезеш.

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Мене веќе не ми даваат покани на TL. Веројатно сум поканил некој што „работи“ како што не треба и сега нема покана. Ѕверовина од тракер е иначе, се надевам ќе успееш да влезеш.
За жал заради `несмасни` корисници кои ги поканив баш од Кајгана и јас веќе некое време не добивам покани. Па ајде пробај да им ја објасниш важноста на таквите. Хех

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.177
Поени од реакции
8.258
За жал заради `несмасни` корисници кои ги поканив баш од Кајгана и јас веќе некое време не добивам покани. Па ајде пробај да им ја објасниш важноста на таквите. Хех
Ха ха ха смешки нема веке покани од самите ТЛ имаше објавено дека ке ги укинат., освен ВИП членовите.

Или одете на Твитер страната па делат позивници ако работи уште.
https://twitter.com/TorrentLeech

Kajgana Shop

На врв Bottom