Пред се фала ти за поканата другар, но јас на Torrentleech не го најдов тоа што ми треба, така да останав на сајтовите кои ми се добро познати, нити сум спуштил нешто нити сум аплоадирал, рејтиото ми е 0. Така да извини ама неможам да користам сајт на којшто го нема тоа што го барам, а она што го има го наоѓам на други тракери каде што работите не се толку ригорозни и неморам да правам силен и пред се моментален аплоад, затоа што брзината на мојот аплоад е 120кбс - макс а данлоуд просек околу 4000, така да такво рејтио неможам да стигнам и само заради тоа баталив, пред се за да не ти направам проблем тебе мислам дека е полошо акаунтот што ми го даде да го користам и да имам мизерно рејтио, него да немам никакво? ако се лажам ќе се вклучам уште сеа и ќе симнувам/качувам.
Друго, не е работата во тоа да најдеш музика, него рипови од цд-а/плочи, кои се со врвен мастеринг, и се наоѓаат тешко генерално, овакви можности незнам дали има на What.CD, ама претпоставувам дека чим го препорачуваш има.
Значи извини уште еднаш ако ти направив некоја фрка, ама мислам дека добро ти образложив зашто не сум активен на TorrentLeech, ако сакаш можам да го посетам пак и да симнам неколку филм и да ги шибнам на аплоад, не е фрка ама ќе одат доста споро, ако има некој трик како да аплоадирам со максимум од брзината која што ја имам т.е. поеќе да влечат од мене посочи, поздрав.