аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.522
се шо ми требало од торенти до сеа на мининова сум нашол. така да.. глас за него :helou:
се шо ми требало од торенти до сеа на мининова сум нашол. така да.. глас за него :helou:
па да ти кажам искрено последен пат го симнував аватар пред нова година и немав проблем.... не симињам секој ден торенти у наредна прилика па ке кликнам мининова па ке видам шо ке има а шо ке нема. на крај краева не е само мининова торент сајтови има колку шо сакаш!!!За жал мининова умре пред некое време , провери сега да видиш шо срање има ,само ЛЕГАЛНИ торенти ставаат т.е. нема ништо асално - пропаднаа засекогаш
навистина за сите најнови рилизи бтјункие е одличен. Заедно со пајратбеј (некогаш ги комбинирам тракерите, кога се симиња малку поспоро) се одлична замена за оние приватни (замунда, аренабг...). Најбитно е што не мора да се сидира (да се враќаат гигабајти што си симињал) и што има често коментари за квалитетот на она што се симиња.Ам кај е btjunkie.org? е то е лудница од торент сајд... иначе гласав за демоноид
Ти тро остинат си ама а? Побарај по страниве сигурно се набројани над 10. На гугл дан ти личиме сите да ти ги набројме?Луѓе дај набројте ми ги сите страници за торенти пример: mininova.com
така набројте ми ги сите ве молам