Торенти (официјална тема)

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
се шо ми требало од торенти до сеа на мининова сум нашол. така да.. глас за него :helou:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.759
Поени од реакции
5.036
се шо ми требало од торенти до сеа на мининова сум нашол. така да.. глас за него :helou:

За жал мининова умре пред некое време , провери сега да видиш шо срање има ,само ЛЕГАЛНИ торенти ставаат т.е. нема ништо асално - пропаднаа засекогаш

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
За жал мининова умре пред некое време , провери сега да видиш шо срање има ,само ЛЕГАЛНИ торенти ставаат т.е. нема ништо асално - пропаднаа засекогаш
па да ти кажам искрено последен пат го симнував аватар пред нова година и немав проблем.... не симињам секој ден торенти у наредна прилика па ке кликнам мининова па ке видам шо ке има а шо ке нема. на крај краева не е само мининова торент сајтови има колку шо сакаш!!!

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ве молам напишете ми ги сите торент сајтови... :kesa:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.804
Поени од реакции
12.295
Ам кај е btjunkie.org? е то е лудница од торент сајд... иначе гласав за демоноид
навистина за сите најнови рилизи бтјункие е одличен. Заедно со пајратбеј (некогаш ги комбинирам тракерите, кога се симиња малку поспоро) се одлична замена за оние приватни (замунда, аренабг...). Најбитно е што не мора да се сидира (да се враќаат гигабајти што си симињал) и што има често коментари за квалитетот на она што се симиња.

D

DartWader

Гостин
Како што знам torrentz.com индексира торенти од повеќе страници вклучувајќи ги и Тhe pirtate bay , Demonoid и многу други. Логично би било да гласам за него.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Луѓе дај набројте ми ги сите страници за торенти пример: mininova.com
така набројте ми ги сите ве молам:pipi:

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
http://0.arenabg.com/
само симнете мак превод за филмцињата од некој сајт тука повеќето се или бугарски или ги нема
предноста пред другите сајтови е тоа што за секој филм знаеш дали е убава снимка или камера

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Абе што замунда, исто е ко TPB, све зимаат од таму и ги ставаат после на замунда и фраери се шо имаат све.

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
Нема врска од кај зимаат, секој земаод кај сака имаат различни аплоадери кој земаат од различни места.

Само тие кракерите се оргинални сите други па и TPB крадат, ако може така да се каже.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Луѓе дај набројте ми ги сите страници за торенти пример: mininova.com
така набројте ми ги сите ве молам:pipi:
Ти тро остинат си ама а? Побарај по страниве сигурно се набројани над 10. На гугл дан ти личиме сите да ти ги набројме?

И смени го постерот од потпис. И за zamunda.net гласам.

nameleess

N/a
Член од
9 јануари 2010
Мислења
299
Поени од реакции
25
ми беше нај мининова, ама ко пропадна морав да се префрлам на thepiratebay, и ако нешто евентуално нема идам на isohunt, најлесно пиши што бараш на гугл и допиши торент и наоѓа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom