Торенти (официјална тема)

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Леле ме блокирале на замунда.Може некој да ми даде јузер,ако има повеќе?
И мене ми се деси истото и што е најинтересно, не даваат да си напраиш нов јузер.

Направи си нов на друга имејл адреса:toe:
Не даваат, ти препознава IP.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Пошо сме цинцаришта, симињаме ко волови а сите имаме лимитирано Upload на 10 Kb/s :)

Уххх... значи и мене не ми се пишува добро во тој случај :) Еве јас како стоам со статусот

Rating: 0.016
Uploaded: 76.55 MB Downloaded: 4.72 GB

На колку ве банираа вас? :)

Да пробам ако не, да си направам уште сега втор (па и трет, четврт :) ) јузер, па ако ме блокира да влезам некако, а? ...

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Уххх... значи и мене не ми се пишува добро во тој случај :) Еве јас како стоам со статусот

Rating: 0.016
Uploaded: 76.55 MB Downloaded: 4.72 GB

На колку ве банираа вас? :)

Да пробам ако не, да си направам уште сега втор (па и трет, четврт :) ) јузер, па ако ме блокира да влезам некако, а? ...
Па моеш :) Ја иам Downloaded 50-60 GB а upload 1 GB па сеа ти види си :) И не пушта да напраиш нов јузер шо е најпедерско.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.756
Поени од реакции
52.718
Јас имав над 100гига download и 20 гига upload, и не се уклучив 3 дена и ме блокирале, а регистрациите се затворени. Нека дава некој ако има вишок јузер.

Јас имав 100gb download и 20gb upload и не се уклучив 3 дена и ме блокирале.
Нека дава некој ако има вишок јузер.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Неможам да се одлучам само за еден затоа што од секоја торент страна барам посебно. Еве на пример arenabg и замунда најчесто ги користам за филмови, demonoid го користев за слегнување на програми најчесто а некогаш и за филмови, mininova го користам исто за слегнување на софтвер и тв серии...Патем, дали некој знае што е проблемот со демоноид веќе 1 месец можеби и повеќе не работи?

Член од
24 декември 2008
Мислења
401
Поени од реакции
244
јас имам на замунда
и имам 400гбdownload i 25гбupload
и до сега се оди ок сите торенти ги симнувам со најголема брзина
нема подобро од zamunda

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
С

Спенсер

Гостин
ај тука да прашам, јузер и пасс од замунда акаунт, од форумов... знам имаше,ми го кажаа, ама не ми текнува како беше... пасс кајганџии мислам беше,или така нешо...

Член од
22 јули 2009
Мислења
93
Поени од реакции
1
Што е работата со замунда бе секоја вечер паднат е серверот:tapp:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Абе објективно гледано најдобар торент сајт е Torrent Leech. АМА, регистрација само преку покани (кои се прилично тешки за добивање) или ако донираш (а ние не сме толку богата држава за да донираме пари за торент сајт :toe:). Isohunt е најдобар Public Tracker пошто пребарувањето не е само за имиња на торенти, туку и тоа што го има ВО торентот. Мана за сајтов е што има голем број на fake & unseeded торенти, ама тие одма се препознаваат пошто има опција да се оцени торентот како real or fake/spam/malware/password... Исто така би рекол и дека zamunda е прилично солиден торент сајт, а со оглед на тоа што е приватен, би рекол дека е еден од подобрите. Би го препорачал и http://torrents.ru/ како најдобар руски приватен тракер, каде што секој може да се зачлени и да upload-ува торент, а тие што ќе ги симиња ќе ги симиња со голема брзина. Поради фактот што секој може да upload-ува торент количеството на торенти што го содржи сајтов е ОГРОМНО :vozbud:.

?

..........

Гостин
zamunada....................... само од таму симнувам ако има поаре кажите:helou:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.756
Поени од реакции
52.718
Има некој покана за торентлич да ми прати?

Kajgana Shop

На врв Bottom