Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.
M

marsovka

Гостин
Плаче на големо оваа!
Што плаче бе ?!
Ги видов фотографиите ништо посебно, што ви е бе на вас?
Да ставам слика од мене со пакетче дурекс кондоми како се смеам најнормално пола и вишак ќе се напалат оваа е курва и ќе почнат млазеви сперма фрштат наоколу. Повеќе сексуално фрустриран народ јас неам видено... а бе обична слика да им се стави со напрчени усни пола ќе речат дроља. А бе одете да не кажам каде ...

Исфрустирани ! Одете ебете нешто ебате и онака наталитетот ни е паднат !

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Што плаче бе ?!
Да ставам слика од мене со пакетче дурекс кондоми како се смеам најнормално пола и вишак ќе се напалат оваа е курва и ќе почнат млазеви сперма фрштат наоколу. Повеќе сексуално фрустриран народ јас неам видено... а бе обична слика да им се стави со напрчени усни пола ќе речат дроља. А бе одете да не кажам каде ...

Контрадикторна си, викаш "Да ставам слика од мене со пакетче дурекс кондоми како се смеам најнормално пола и вишак ќе се напалат оваа е курва и ќе почнат млазеви сперма фрштат наоколу."
Никој не рече дека е дроља, едноставно женската е провокативна и ти го става под прав агол момчето. Мајка природа, никаква фрустрација.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Fail!
Fail!

и шлагот на тортата....

EPIC FAIL!
и после господ имало, ма дај :plac:

Што плаче бе ?!

а интересно е и тоа што пола членови се фимејл, кој ми изгледаат смешно грдо поред цурава, ми сигнализира тоа нешто... ебате синдромот шабански, не само што ми се плаче туку не ми се иде на факс ко ќе ми текне шо "возрасни" пилиштари ќе глеам у близина.

M

marsovka

Гостин

Контрадикторна си, викаш "Да ставам слика од мене со пакетче дурекс кондоми како се смеам најнормално пола и вишак ќе се напалат оваа е курва и ќе почнат млазеви сперма фрштат наоколу."
Никој не рече дека е дроља, едноставно женската е провокативна и ти го става под прав агол момчето. Мајка природа, никаква фрустрација.
„Плаче оваа на големо“ алудира за што ?!сигурно не за само провокативно... патем за дурекс да ти нацртам
значи со ваква фаца и дурекс како држам пола и вишак у гаѓичките ќе свршат

знаеш онаа сликана со делфинине?

:јебач2:

Женската е провокативна колку што ми е аватаров провокативен ... испоставила две три слики со деколте више фацата и косата и ги гледам него ли деколтето ... не можам да замислам за други слики што се далеку попровокативни како ќе реагирате ... „ плаче за племе банту црнци “ќе викате

Па одозгора отвориле фан група -.-

Провокативност жими да не кажам што ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom