фамилија Ралеви = Epic Fail All TogetherFail!
Fail!
и шлагот на тортата....
EPIC FAIL!
Јас знам кој ник го користит таја на форумов, ама си чутам.:ufuf::pos2::pos2::pos2: Да беше оваа на форумов, откако ќе постираше уште 20 поста надоле сеир ќе имаше :pos2:
Што плаче бе ?!Плаче на големо оваа!
Што плаче бе ?!
Ги видов фотографиите ништо посебно, што ви е бе на вас?
Да ставам слика од мене со пакетче дурекс кондоми како се смеам најнормално пола и вишак ќе се напалат оваа е курва и ќе почнат млазеви сперма фрштат наоколу. Повеќе сексуално фрустриран народ јас неам видено... а бе обична слика да им се стави со напрчени усни пола ќе речат дроља. А бе одете да не кажам каде ...
Исфрустирани ! Одете ебете нешто ебате и онака наталитетот ни е паднат !
и после господ имало, ма дај :plac:Fail!
Fail!
и шлагот на тортата....
EPIC FAIL!
а интересно е и тоа што пола членови се фимејл, кој ми изгледаат смешно грдо поред цурава, ми сигнализира тоа нешто... ебате синдромот шабански, не само што ми се плаче туку не ми се иде на факс ко ќе ми текне шо "возрасни" пилиштари ќе глеам у близина.Што плаче бе ?!
Ги видов фотографиите ништо посебно, што ви е бе на вас?
Да ставам слика од мене со пакетче дурекс кондоми како се смеам најнормално пола и вишак ќе се напалат оваа е курва и ќе почнат млазеви сперма фрштат наоколу. Повеќе сексуално фрустриран народ јас неам видено... а бе обична слика да им се стави со напрчени усни пола ќе речат дроља. А бе одете да не кажам каде ...
Исфрустирани ! Одете ебете нешто ебате и онака наталитетот ни е паднат !
„Плаче оваа на големо“ алудира за што ?!сигурно не за само провокативно... патем за дурекс да ти нацртам
Контрадикторна си, викаш "Да ставам слика од мене со пакетче дурекс кондоми како се смеам најнормално пола и вишак ќе се напалат оваа е курва и ќе почнат млазеви сперма фрштат наоколу."
Никој не рече дека е дроља, едноставно женската е провокативна и ти го става под прав агол момчето. Мајка природа, никаква фрустрација.