Тони Зен

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
И јас го помислив истово..:)
Многу добро музика има песнава, спотов е светлосни години напред за целава ни естрада. Ама текстов мадре миа, ко дете да го пишувало. Можел да се потруди или некој друг да напише поасален текст. Аман веќе од себеспомнување и опевање во текстови. Има милион општествени проблеми кои можат да се опеат у ваква верзија.
Абе и спотот и битот се курч, па согласно тоа и текстот би треало да биде курч..
Ама ова е лош кур :)

Ова е Добар курч.
"Дедо ти бил кодош, а дедо ми гемиџија!"
Beat that, bitch!

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Од она малку што ги имам слушано САФ некогаш, не ми текнува Смиле, Гоце и Пикисипи, да дрндаа толку за себе во песните. Е тоа им фали на новиве хип-хопери. Тој сенс...:)
За постов да ми биде целосен, ќе го завршам со еден РЕСПЕКАТ! :icon_lol:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Сам себе ако не се пофалиш кој ќе те пофали....

Плави хеланки добро ќе му стојат.

M

marko 1996

Гостин
Од она малку што ги имам слушано САФ некогаш, не ми текнува Смиле, Гоце и Пикисипи, да дрндаа толку за себе во песните. Е тоа им фали на новиве хип-хопери. Тој сенс...:)
За постов да ми биде целосен, ќе го завршам со еден РЕСПЕКАТ! :icon_lol:
Тоа е проблемот новиве рапери го имаат префиксот нај, види ти The Most Wanted , Instant beat, Чиста околина текстовите претежно им се бетл , овие за себе зборат како се во све најдобри а ги нема на дела.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Новата песна Суперзен заедно со спотот за истата изгледаат навистина светски и модерно. Ми се допаѓа идејата на Тони да влезе на концертот како Супермен, но требаше тоа да го чува како изненадување

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.481
Поени од реакции
7.961
Утревечер, (среда, 22 јуни 2011 година) во Сули ан, во Старата скопска чаршија, промоција на своето ново аудио издание ќе има Тони Зен. Промоцијата на албумот “TONI ZEN E SUPERZEN” ќе започне во 21:00 часот.

Извор: cOoLTuRa.mk

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Новата песна Суперзен заедно со спотот за истата изгледаат навистина светски и модерно. Ми се допаѓа идејата на Тони да влезе на концертот како Супермен, но требаше тоа да го чува како изненадување
Мене ми изгледаше смешно.И самобендисано.Или и двете.Само не знам кое предничеше од овие две работи.Со тој спот наеднаш многу минуси му се испишаа во моето мислење.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Зашто воопшто е ставен дечково во тема музика ?
Незнае да пее уште помалце да збори. Мислам, класично сељаче што стигнало до кеш и слава. Сум имал можност 2-3 пати да направам и муабет со него, стварно е идиот и приватно ко што е јавно. Буквално „Јас ...“ човек , секоја реченица со Јас ја почнува.
А да , морам и да напоменам дека скоро и нема песна на која битот е оригинално-негов.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Утревечер, (среда, 22 јуни 2011 година) во Сули ан, во Старата скопска чаршија, промоција на своето ново аудио издание ќе има Тони Зен. Промоцијата на албумот “TONI ZEN E SUPERZEN” ќе започне во 21:00 часот.

Извор: cOoLTuRa.mk

А зошто сите ја одбегнуваат кирилицата?

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
А зошто сите ја одбегнуваат кирилицата?
Е ајде де.Баш некој во друга тема имаше напишано колку грдо изгледало Македонски во латиница.Некако неприродно.Во право е.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.481
Поени од реакции
7.961
Затоа што дизајнерот на плакатот е „талентиран“ графички уметник.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
^Уште да престане да се декларира како рапер и супер ќе биде.
Текстот исти ку*ац друго паковање.
А за спотот едно ќе кажам. Сексот продава.

П.С. ,,Не само што има гз она има booty...''
wut?

Rbeatz

Слакер
Член од
13 август 2009
Мислења
169
Поени од реакции
99
Зашто воопшто е ставен дечково во тема музика ?
Незнае да пее уште помалце да збори. Мислам, класично сељаче што стигнало до кеш и слава. Сум имал можност 2-3 пати да направам и муабет со него, стварно е идиот и приватно ко што е јавно. Буквално „Јас ...“ човек , секоја реченица со Јас ја почнува.
А да , морам и да напоменам дека скоро и нема песна на која битот е оригинално-негов.

не сери. колку и да не ми е по ќеф неговата музика, неможам пак да речам дека е гомно карактер. знае некогаш да се испонаша или да напраи глупост, али нема лоша душа. знае да оддаде респект

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.915
Еден од нив дури се претстави пред народот со наслов ‘‘ Јас сум Хип-Хоп ‘‘ ...

Kajgana Shop

На врв Bottom