како шо има пишано .. и јас ја уплатив како него ама ништо обратно испадна ... јбг1-2 бе. Како ја уплати ти?
Надевам се некој ќари пари од менеМе мрзи да пишам анализи , па на кратко :
Metz - Arles 0-2 @ 1.55 И вете екипи се со слаб напад , Арл ако не се лажам сите утакмици кои ги одигра во новата сезона сосе пријателски му се 0-2 гола FT 0:0
Hanza - Bochum 0-2 @ 1.70 оваа ми е 8/10 сингл на денот , Hanza има 5 суспендирани и еден клучен напаќач во аут , додека Бохум е без 5-6 футбалери поради повреда FT 0:0
Start - Hausgend x2 @ 1.55 Start е без 7-8 првотимци , последен на табелата , се се врти околу еден 37 годишен напаќач кој е единствен кој дава голови кај оваа екипа , Хаусгенд е без 3 футбалери , резерви , и е на средина од табела , исто така и во меѓусебните дуели има добар скор против Старт , поседно во последните неколку години. FT 1:4![]()
А јас не видов...се надевам дека утре ке ќарам..чекам пп за утре..Надевам се некој ќари пари од мене![]()
е јебига,како не го видов ова порано за ханза и бохум.Ме мрзи да пишам анализи , па на кратко :
Metz - Arles 0-2 @ 1.55 И вете екипи се со слаб напад , Арл ако не се лажам сите утакмици кои ги одигра во новата сезона сосе пријателски му се 0-2 гола
Hanza - Bochum 0-2 @ 1.70 оваа ми е 8/10 сингл на денот , Hanza има 5 суспендирани и еден клучен напаќач во аут , додека Бохум е без 5-6 футбалери поради повреда
Start - Hausgend x2 @ 1.55 Start е без 7-8 првотимци , последен на табелата , се се врти околу еден 37 годишен напаќач кој е единствен кој дава голови кај оваа екипа , Хаусгенд е без 3 футбалери , резерви , и е на средина од табела , исто така и во меѓусебните дуели има добар скор против Старт , поседно во последните неколку години.
Е вакви постови се ценат во темата а не некој пензионерски ливчиња очајни по 20 50 денара уплати и се наопко утакмиците по 1000 коефициент на лифче поголеми се шансите лото да фаташ...Ме мрзи да пишам анализи , па на кратко :
Metz - Arles 0-2 @ 1.55 И вете екипи се со слаб напад , Арл ако не се лажам сите утакмици кои ги одигра во новата сезона сосе пријателски му се 0-2 гола
Hanza - Bochum 0-2 @ 1.70 оваа ми е 8/10 сингл на денот , Hanza има 5 суспендирани и еден клучен напаќач во аут , додека Бохум е без 5-6 футбалери поради повреда
Start - Hausgend x2 @ 1.55 Start е без 7-8 првотимци , последен на табелата , се се врти околу еден 37 годишен напаќач кој е единствен кој дава голови кај оваа екипа , Хаусгенд е без 3 футбалери , резерви , и е на средина од табела , исто така и во меѓусебните дуели има добар скор против Старт , поседно во последните неколку години.