Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.
А

Анноун

Гостин
^ што е финтата со прелазот? расипан телефон , или некој сепак ја знаел дека ќе е обратно а себично не ја кажа ?

еве за денес лесна добивка 4 коефициент , тенис , кошарка и безбол ( фак фудбал , цело време правам мешани ливчиња и цело време само на фудбалот паѓам )

Долгополов - Цвојка 1 2:1
Чилич - Сепи 1 2:0
Давиденко - Ципола 1 2:0
Србија - Босна 1 20 разлика за србија
Тампа Беј - Канзас Сити 1 2:1
нормално оти ќе сум добитен , нема фудбал на ливчето , го нема Компани да киксне.
--- надополнето: Aug 9, 2011 9:15 AM ---
Slovenia - Bosnia 1
Simon - Petchner 1
Verdasco - Kamke 1
Wickmayer - Vinci 1
Peer - Wozniak 1

4.5 коефициент

Agent014

F.U.B.A.R.
Член од
26 октомври 2010
Мислења
379
Поени од реакции
147
The Tigers will be without nine first team squad members for Tuesday night's Carling Cup first round tie against Macclesfield Town at the KC Stadium.
Peter Gulacsi, Joe Dudgeon, Corry Evans, Tom Cairney, Robert Brady and Robert Koren have all been called up for international duty while Liam Rosenior, Aaron Mclean and Dele Adebola will miss out through injury.
Инфото е превземено од :
http://www.hullcityafc.net/page/NewsDetail/0,,10338~2413794,00.html

Gulasci е првиот голман на тимот и неговото отсуство е клучно за тимот , пошто неговите 2 замени се 36-годишниот бразилец Adriano Basso кој нема одиграно натпревар во последните 3 години , а последен пат бил првотимец 2008/09 во Bristol City . Од крајот на таа сезона е резерва. Втората замена е 20-годишниот Mark Oxley , играч без практички никакво искуство , има одиграно само 3 натпревари цела кариера и тоа последниот меч му е од 2009/10. Така да голманската позиција ми делува многу слабо.

Е сега одбраната , Хул имаат регистрирано 7 дефанзивци од кои тројца не можат да играт : Rosenior ( клучен дефанзивец ) , Evans ( резерва ) и Dudgeon ( стартер ) . Тоа значи дека одбраната ќе ја составуваат : Dawson ( резерва , али искусен играч) , Chester и Hoobs ( двојцата првотимци оваа сезона , по 22 години имаат) . Одбраната со најсилен состав загуби од Blackpool во петокот со 0:1 , така да оваа закрпена одбрана мислам дека ќе прими барем еден гол.

Средниот ред исто е многу ослабен , тројца првотимци ќе фалат : Cairney , Koren , Brady . Тоа значи дека средниот ред ќе биде составен од само еден првотимец , 33-годишниот McKenna , а остатокот е 37-годишниот ,пред пензија , Barmby , 30-год Harper и младинци Steward , Devitt и Holohan ( последните двојца практички и немаат одиграно натпревари , Holohan е без ниеден во кариерата ) .

Нападот ќе биде Fryatt и Simpson , двојцата првотимци , така да мислам дека Hull ќе даде гол.

E сега и кај Macclesfield ќе фалат играчи : Daniel , Fisher , Mukendi , додека Fairhurst и Sinclair ( двојцата стандарни напаѓачи ) се неизвесни бидејќи се здобија со повреди на последниот лигашки натпревар. Е сеа тоа значи дека нападот ќе биде составен од 4 играчи кои заедно имаат дадено само 8 гола во цела кариера , а двојца од нив се не ниеден настап на било кој натпревар ) .
Остатокот од тимот е ОК .

Сега одам со неколку типови , прв и основен тип со 6/10 влог ми е Macclesfield +1,5 @ 1.70 .

Другите ми се : Hull 1:0 точен резултат @ 8.00 1/10 , Hull 2:1 точен резултат @ 11.00 , и Macclesfield не дава гол @ 2.50 2/10.

Првиот тип ми е основен , додека другите 3 зависат од тоа со кој напад ќе игра Macclesfield , така да најверојатно ќе ги играм online , мада и влогот не е голем , па може и во нашите кладилници да се одигра :)

GL !!

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.068
Поени од реакции
2.180
The Tigers will be without nine first team squad members for Tuesday night's Carling Cup first round tie against Macclesfield Town at the KC Stadium.
Peter Gulacsi, Joe Dudgeon, Corry Evans, Tom Cairney, Robert Brady and Robert Koren have all been called up for international duty while Liam Rosenior, Aaron Mclean and Dele Adebola will miss out through injury.
Инфото е превземено од :

Gulasci е првиот голман на тимот и неговото отсуство е клучно за тимот , пошто неговите 2 замени се 36-годишниот бразилец Adriano Basso кој нема одиграно натпревар во последните 3 години , а последен пат бил првотимец 2008/09 во Bristol City . Од крајот на таа сезона е резерва. Втората замена е 20-годишниот Mark Oxley , играч без практички никакво искуство , има одиграно само 3 натпревари цела кариера и тоа последниот меч му е од 2009/10. Така да голманската позиција ми делува многу слабо.

Е сега одбраната , Хул имаат регистрирано 7 дефанзивци од кои тројца не можат да играт : Rosenior ( клучен дефанзивец ) , Evans ( резерва ) и Dudgeon ( стартер ) . Тоа значи дека одбраната ќе ја составуваат : Dawson ( резерва , али искусен играч) , Chester и Hoobs ( двојцата првотимци оваа сезона , по 22 години имаат) . Одбраната со најсилен состав загуби од Blackpool во петокот со 0:1 , така да оваа закрпена одбрана мислам дека ќе прими барем еден гол.

Средниот ред исто е многу ослабен , тројца првотимци ќе фалат : Cairney , Koren , Brady . Тоа значи дека средниот ред ќе биде составен од само еден првотимец , 33-годишниот McKenna , а остатокот е 37-годишниот ,пред пензија , Barmby , 30-год Harper и младинци Steward , Devitt и Holohan ( последните двојца практички и немаат одиграно натпревари , Holohan е без ниеден во кариерата ) .

Нападот ќе биде Fryatt и Simpson , двојцата првотимци , така да мислам дека Hull ќе даде гол.

E сега и кај Macclesfield ќе фалат играчи : Daniel , Fisher , Mukendi , додека Fairhurst и Sinclair ( двојцата стандарни напаѓачи ) се неизвесни бидејќи се здобија со повреди на последниот лигашки натпревар. Е сеа тоа значи дека нападот ќе биде составен од 4 играчи кои заедно имаат дадено само 8 гола во цела кариера , а двојца од нив се не ниеден настап на било кој натпревар ) .

Сега одам со неколку типови , прв и основен тип со 6/10 влог ми е Macclesfield +1,5 @ 1.70 .

Другите ми се : Hull 1:0 точен резултат @ 8.00 1/10 , Hull 2:1 точен резултат @ 11.00 , и Macclesfield не дава гол @ 2.50 2/10.

Првиот тип ми е основен , додека другите 3 зависат од тоа со кој напад ќе игра Macclesfield , така да најверојатно ќе ги играм online , мада и влогот не е голем , па може и во нашите кладилници да се одигра :)

GL !!
а да играш онлине какви се правилата.влог?колку е?

Agent014

F.U.B.A.R.
Член од
26 октомври 2010
Мислења
379
Поени од реакции
147
а да играш онлине какви се правилата.влог?колку е?
Како мислеш , правила ? Си ставаш пари онлајн , си уплаќаш типот и си чекаш , исто ко у кладилница , само шо не ти дават тикет и коеф обично се помали :D

А влогот си го пишав на типовите , а зависи од тоа колкава банка за коцкање имаш , колку можеш да "инвестираш" во типот :D

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.068
Поени од реакции
2.180
Како мислеш , правила ? Си ставаш пари онлајн , си уплаќаш типот и си чекаш , исто ко у кладилница , само шо не ти дават тикет и коеф обично се помали :D

А влогот си го пишав на типовите , а зависи од тоа колкава банка за коцкање имаш , колку можеш да "инвестираш" во типот :D
10 000 еура :vozbud:

Член од
22 јули 2011
Мислења
1.155
Поени од реакции
1.311
Србија - Хрватска 1
Словенија- Бих 1
Шпанија - Франција 1
Вердаско- Камке 1
Чилич- Дел Потро 2
Бондаренко - Серена Вилијамс 2

Agent014

F.U.B.A.R.
Член од
26 октомври 2010
Мислења
379
Поени од реакции
147
Инаку , може да се проба и со Булоњ 1 и 0-2 гола , Седан ќе биде без 2 вашни првотимци , едниот е од средниот ред , другиот напаѓач кој веќе даде 2 гола на 2-та натпревара што ги одигра Седан оваа сезона . Пошто Седан имаат регистрирано само 3 напаѓачи , клучниот е аут , а другите двојца се : едниот без настап цела кариера , другиот 3 гола дадено во 2 сезони .. Булоњ иде со офанзивна формација , 4 напаѓачи имаат во ростерот за овој меч.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Типса 1 (1.30)
Симон 1 (1.35)
Колшрајбер 1 (1.65)
Ерани 2 (1.60)
Иснер 1 (1.60)

кошарка Португалија - кошеви (1.90),Ангола 1 (1.55)

од фудбалите
Порт Вејл ГГ3+ (2.10)
Генгамп 1 (1.70)

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
20:00 Vardar - Rabotnicki 1 @ 2.30
--- надополнето: Aug 9, 2011 2:01 PM ---
П.С. Кој сака 2 дојави со над 2.40 коеф. нека пише у ПП ќе ги дадам 1 саат пред да почнат, поздрав.:)

Agent014

F.U.B.A.R.
Член од
26 октомври 2010
Мислења
379
Поени од реакции
147
Инфото е превземено од :

GL !!
FT 0:2
Основниот тип е погоден , + 4,2 units од таму , и пошто Sinclair играше ( ги даде двата гола ) , го одиграв само точен резултат Hull 2:1 со 0,5/10 влог.Другите 2 типа не ги играв.
Вкупен профит : + 3,7 units :cool:

Agent014

F.U.B.A.R.
Член од
26 октомври 2010
Мислења
379
Поени од реакции
147
Франција - Еквадор U-20 World Championship Columbia 2011
03:00 CET

1.96 коеф за Франција ... hell yeah !!

Дефинитивно овде гледам value , Французите го имаат еден од најискусните состави на ова Светско , пред 2 месеца го освоија Тулон Фестивалот за млади , играат ектремно офанзивен футбал , и имаат многу добра млада школа. Ги гледав на Тулон Фестивалот , и ме импресионираа , посебно нападот.
На ова Светско не импресионираа посебно , 2 победи против Мали ( 2:0 ) и Јужна Кореа ( 3:1) и пораз на отварањето од домаќинот Колумбија со високи 4:1.Али како што кажав , силата во оваа екипа е давањето голови , имаат регистрирани 5 напаѓачи ( двојца се од малдинската школа на Лион , која е најсилна во Франција , Tafer и Lacazette , додека Griezmann е стандарден напаѓач за Сосиедад ).

Еквадор , пак го карактеризира дфанзивна игра .на последните 9 натпревари што ги одиграле , 7 пати било 0-2 гола , додека 6/9 било НГ ( двата тима не дават гол ) . На ова Светско имаа 1 пораз од Шпанија 2:0 , една нерешена со Австралиа 1:1 и победа на Костарика 3:0. Имат квалитетни играчи , скоро сите играт во домашното првенство , но во зборовите на нивниот селектор , оваа екипа има уште многу за да избалансира.

Французите имаат повисоки играчи на секоја позиција , што има дава предност при корнери , слободни , нафрлени топки , нивните играчи играат во најсилните европски лиги ( Франција , Италија , Англија , Шпанија ) , повеќето доаѓаат од Лион ( најсилна младинска школа во Франција ) , имаат големо искуство како екипа бидејќи имаат доста натпревари одиграни заедно , оваа екипа пред 2 години 2009/10 го освои Европското U-19 Првенство , најдобар играч им е Gael Kakuta ( Chelsea ).

Сите причини кои погоре ги наведов , ми укажуваат само на еден можен исход на овој меч , победа на Франција. Коефициентот е доволно добар и според мене преставува value , што значи среден/висок влог. Јас лично одам со 7/10 влог на овој меч.

Франција 1 @ 1.96 7/10

GL !!

Agent014

F.U.B.A.R.
Член од
26 октомври 2010
Мислења
379
Поени од реакции
147
Нигерија - Англија U-20 World Championship Columbia 2011
00:00 CET

Имаме 2 различни екипи. Нигерија , крајно офанзивна екипа , дури 9 регистрирани напаѓачи за ова Светско ( http://www.fifa.com/u20worldcup/teams/team=1888282/profile.html ) , освојувач на Младото Африканско Првенство , второ место на FIFA U-19 World Cup пред 2 години со овој тим , 12 постигнати гола во групната фаза , 3/3 победи против Хрватска,Гватемала и Саудиска Арабија.Повеќето играчи играт во Нигерија но звездите се по европските клупови : Лацио, Алмериа , Венло.

Од друга страна ја имаме Англија која е во неверојатна серија од 13 натпревари на младинските Светски првенства БЕЗ ПОБЕДА ! Во групната фаза одиграа 3/3 нерешени и 3/3 со ист резултат , 0:0 ! На последното Светско во Египет 2009, извадија само 1 бод од групната фаза и тоа против Узбекистан со гол во 88'. Сите играчи им играат во Англија, повеќето како резерви во англиските премиерлигаши. Во трите меча кои ги одиграа во групната фаза , на 3те меча заедно имаа само 8 шутеви кон голот ( 4 против С.Кореа , 2 против Аргентина , 2 против Мексико ) !! , за разлика од нив , Нигерија имаше вкупно 28 шанси за гол од кои 12 искористија ( 11 против Гватемала , 12 против Хрватска , 5 против С.Арабија ).

Се , ама баш се укажува на победа на Нигерија ... коеф е 1.90 за победа на Африканците , 0-2 гола е 1.65 .
Најпаметна опција овде би била среден влог на Нигерија 5/10 и среден влог 4/10 на ГГ@1.80 во случај да Англичаните решат да дадат 1 гол.

Нигерија 1 @ 1.90 5/10
GG @ 1.80 4/10

GL !!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom