Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 јули 2008
Мислења
40
Поени од реакции
4
За денес :
Ајах 4+ (2,3)(последните 4 дуела на овие две екипи се 4 + ) ;
Ман утд Х (3) ;
Терек Г. 0-2 (1,65) ;
Хајдук С. 0-2 (1,95) ;
Твенте 2 (1,65 ) ;

Ајт со среќа!

T

Torchyrus

Гостин
1-2 бе. Како ја уплати ти?
како шо има пишано .. и јас ја уплатив како него ама ништо обратно испадна ... јбг
Среќа само шо не ми дадоа да уплатам оти беше бокирана вториот пат коа се вратив повеќе пари ќе изгорев ...

А

Анноун

Гостин
^ што е финтата со прелазот? расипан телефон , или некој сепак ја знаел дека ќе е обратно а себично не ја кажа ?

еве за денес лесна добивка 4 коефициент , тенис , кошарка и безбол ( фак фудбал , цело време правам мешани ливчиња и цело време само на фудбалот паѓам )

Долгополов - Цвојка 1
Чилич - Сепи 1
Давиденко - Ципола 1
Србија - Босна 1
Тампа Беј - Канзас Сити 1

Agent014

F.U.B.A.R.
Член од
26 октомври 2010
Мислења
379
Поени од реакции
147
Ме мрзи да пишам анализи , па на кратко :

Metz - Arles 0-2 @ 1.55 И вете екипи се со слаб напад , Арл ако не се лажам сите утакмици кои ги одигра во новата сезона сосе пријателски му се 0-2 гола

Hanza - Bochum 0-2 @ 1.70 оваа ми е 8/10 сингл на денот , Hanza има 5 суспендирани и еден клучен напаќач во аут , додека Бохум е без 5-6 футбалери поради повреда

Start - Hausgend x2 @ 1.55 Start е без 7-8 првотимци , последен на табелата , се се врти околу еден 37 годишен напаќач кој е единствен кој дава голови кај оваа екипа , Хаусгенд е без 3 футбалери , резерви , и е на средина од табела , исто така и во меѓусебните дуели има добар скор против Старт , поседно во последните неколку години.

Agent014

F.U.B.A.R.
Член од
26 октомври 2010
Мислења
379
Поени од реакции
147

Metz - Arles 0-2 @ 1.55 И вете екипи се со слаб напад , Арл ако не се лажам сите утакмици кои ги одигра во новата сезона сосе пријателски му се 0-2 гола FT 0:0 ;)

Hanza - Bochum 0-2 @ 1.70 оваа ми е 8/10 сингл на денот , Hanza има 5 суспендирани и еден клучен напаќач во аут , додека Бохум е без 5-6 футбалери поради повреда FT 0:0 ;)

Start - Hausgend x2 @ 1.55 Start е без 7-8 првотимци , последен на табелата , се се врти околу еден 37 годишен напаќач кој е единствен кој дава голови кај оваа екипа , Хаусгенд е без 3 футбалери , резерви , и е на средина од табела , исто така и во меѓусебните дуели има добар скор против Старт , поседно во последните неколку години. FT 1:4 ;)
Надевам се некој ќари пари од мене ;)

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890

Metz - Arles 0-2 @ 1.55 И вете екипи се со слаб напад , Арл ако не се лажам сите утакмици кои ги одигра во новата сезона сосе пријателски му се 0-2 гола

Hanza - Bochum 0-2 @ 1.70 оваа ми е 8/10 сингл на денот , Hanza има 5 суспендирани и еден клучен напаќач во аут , додека Бохум е без 5-6 футбалери поради повреда

Start - Hausgend x2 @ 1.55 Start е без 7-8 првотимци , последен на табелата , се се врти околу еден 37 годишен напаќач кој е единствен кој дава голови кај оваа екипа , Хаусгенд е без 3 футбалери , резерви , и е на средина од табела , исто така и во меѓусебните дуели има добар скор против Старт , поседно во последните неколку години.
е јебига,како не го видов ова порано за ханза и бохум.
денеска после пауза од месец дена изиграв егзибиционо ливче и одма банана.

аггов-камбур 4+
мец 0-1
старт-хаугесанд ГГ & 3+
Лугано 1 & 3+

и ханза - бохум ГГ & 3+
:(

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221

Е вакви постови се ценат во темата а не некој пензионерски ливчиња очајни по 20 50 денара уплати и се наопко утакмиците по 1000 коефициент на лифче поголеми се шансите лото да фаташ...

Строго тенис играм у последно време еве нешто за утре т.е денеска
1.Јужни-Лодра 1 @1.50
2.Гаске-Мајер +21.5 тешка утакмица... @1.90
3.Иснер-Багдатис 1 @1.55

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom