Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
Аман па и вие сте се затрчале по дојавата, па уште и пари да му праќате. Па штом ви вика не ја играјте пред 20:00, значи се игра после тоа. После 20:00 за денеска има само 8 утакмици. Со малку среќа можевте и сами да си ја откриете која е дојавата, ако воопшто излезе. Баш ќе ги пратам овие 8 утакмици дали ќе заврши некоја 1-х или 2-х оти тие се со тој коефициент од 12.00 до 16.00.

Мој тип е дека е една од овие:

Либертад-Велез Сарсфилд или двете од Англија Лига 1: Брентфорд-Ексетер и Колчестер-Бурнемут.

Told ya :) Brentford-Exeter (0-1) 1-1

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
Види вака друже,пред месец дена купив од еден Турчин дојава,пројде Лече 2 у 1,исто ја земав и хајдук Х-2.Е за утре има дојава ама бара да му се плати пред меч а јас сам немам пари.
Размислував вака,јас ќе дадам 3000 ти и уште двајца од форумов по 1200 денари.Кога ќе ја даде утакмицата ставаш 1000 и зимаш 20000.Нема шанси за пад кај овој.
Кажи ми дали ти одговара.
Поздрав

Ova preku pp mi go isprati korisnikot no more games,sakajki da me namami da mu platam i da mi zeme 20 eura.Sakam na site da vi kazam deka od site ke bara pari,nikoj da ne mu plati zatoa sto covekot nema nikakvi dojavi,vcera panika se krena za negoviot natprevar a toj ja davase girona 1-X koja normalno ne pomina,jas ne ja ni uplativ,samo onaka mu pravev film da vidam bas koj natprevar ke kaze.Znaci covekot saka da vi zeme pari vo nikoj slucaj ne mu pracajte kolku i da vi bara,ova vi go kazuvam so 100% sigurnost.Znaci pazete se od ovoj lugje,i eden apel do administratorite da mu dadat ban bidejki na podmolen nacin saka da zeme pare od lugjeto.Povtoruvam covekot e navistina prevarant,i nikoj da ne mu plati.Pozdrav

--- надополнето ---

Neka pisat site na koi sto korisnikot nO morE gameS im ja ima prateno gorenavedenata privatna poraka.Da go otstranime prevarantot od ovde...
Ајде нека пишат!!!:vozbud:
Јбг братче,не беше ваљда присутен пед некое време...за да сватиш дека има прави дојави човекот за кој ти пишав погоре.А твојата 100% сигурност направи друг да влезе на твое место.А има многу фер луѓе на форумот...да знаеш=)

Член од
11 јануари 2011
Мислења
6
Поени од реакции
1
Ајде нека пишат!!!:vozbud:
Јбг братче,не беше ваљда присутен пед некое време...за да сватиш дека има прави дојави човекот за кој ти пишав погоре.А твојата 100% сигурност направи друг да влезе на твое место.А има многу фер луѓе на форумот...да знаеш=)
Abe ne glumi ludilo,ti ako imas dojavi jas sum Elvis Presley...Na ovoj forum nikoj nema dojavi,vsusnost nikoj i nema dojavi od ovoj forum pa i posiroko,bidejki ako ti obicen smrtnik od skopje znaes na primer edna dojava od turska vtora liga togas taa "dojava" mora da ja znae i pola turcija.Zatoa begaj tamu i ne mi pravi filmovi mene,ako imas dojava ke odis vo sekoja kladilnica i po 1000-2000 denari ke stavis,tolku ke dadat skoro site kladilnici i ke napravis vkupna uplata od 1000 euro ke zemes 30 000 eura i si zavrsil so rabota za narednite 10 godini bidejki ke zemes 10 godisni plati i nema da se motas tuka po forumi i da prodavas jajca za bubrezi...

--- надополнето ---

A, da zaboraviv i da go kazam ova: Ako na primer ti dobies informacija za namesten natprevar od avstriska vtora liga, taa informacija po pat taka dodeka da stigne do tebe vo Makedonija ke stigne i vo pola Evropa i obicno takvite takanareceni "dojavi" nikogas ne pominuvaat. Plus toa ako ti imas namesten natprevar so koeficient 30,00 kazi go tuka i site da se uverime pa ako pomine jas licno ke ti dadam 2000 eura, eve i sega pred site kazuvam i adresata ke ti ja dadam i telefon i se sto sakas i ako pomine natprevarot ke te isplatam 10 minuti posle zavrsuvanjeto. I daj ostavete gi prikaznite za public bet, bidejki na ovoj forum nema nieden prav kladionicar, nemoj da kazes deka ke bide public bet ako ovdeka go ostavis natprevarot, zatoa sto sigurno gazdata na primer na sport life kladilnica nema da odi vo avstrija i da im isplati na igracite 10 milioni eura samo za da go prenamestat natprevarot i za da moze gazdata da gi zeme parite od uplatata na clenovite od ovoj forum. Nema sigurno da plati tolku pari za da zeme po 200-300 denari od uplatata na 5-6 clenovi od ovoj forum. Ova e fakt i toa e taka.Natprevarot moze da go namesti william hil najgolemata sportska oblozuvalnica od anglija ili bwin a ne moze da bide public bet i da ti e strav deka nema da izleze ako go kazes na ovoj forum zatoa sto jas ti garantiram deka gazdite na nasite kladilnici sigurno nema da go prenamestat natprevarot, zatoa sto gazdite ziveat od tie kako tebe i zatoa sto skoro niedna kladilnica nema licencna za rabota site rabotat na crno i ni eden gazda nema ni 200 000 eura a ne pa poveke za da moze da si dozvoli luksuz i da mesti natprevari.Zatoa prestanete veke so glupostite za takanarecenite "dojavi". Ako ne sum vo pravo neka me ispravi nekoj so jaki fakti kako jas sto gi kazav, a ne so tie glupi recenici, ok toa e tvoe mislenje ti mislis taka ova bilo ona bilo, kako sto i ti napisa vo rpehotdniot post.Bidejki toa go kaza, toa znaci deka potvrduvas deka sum vo pravo i deka ne znaes sto da kazes i nemas sto da kazes pa koristis nekoi glupi frazi. Ajde neka kaze nekoj dali ne sum vo pravo vo vrska so ova. Pozdrav

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
Abe ne glumi ludilo,ti ako imas dojavi jas sum Elvis Presley...Na ovoj forum nikoj nema dojavi,vsusnost nikoj i nema dojavi od ovoj forum pa i posiroko,bidejki ako ti obicen smrtnik od skopje znaes na primer edna dojava od turska vtora liga togas taa "dojava" mora da ja znae i pola turcija.Zatoa begaj tamu i ne mi pravi filmovi mene,ako imas dojava ke odis vo sekoja kladilnica i po 1000-2000 denari ke stavis,tolku ke dadat skoro site kladilnici i ke napravis vkupna uplata od 1000 euro ke zemes 30 000 eura i si zavrsil so rabota za narednite 10 godini bidejki ke zemes 10 godisni plati i nema da se motas tuka po forumi i da prodavas jajca za bubrezi...

--- надополнето ---

A, da zaboraviv i da go kazam ova: Ako na primer ti dobies informacija za namesten natprevar od avstriska vtora liga, taa informacija po pat taka dodeka da stigne do tebe vo Makedonija ke stigne i vo pola Evropa i obicno takvite takanareceni "dojavi" nikogas ne pominuvaat. Plus toa ako ti imas namesten natprevar so koeficient 30,00 kazi go tuka i site da se uverime pa ako pomine jas licno ke ti dadam 2000 eura, eve i sega pred site kazuvam i adresata ke ti ja dadam i telefon i se sto sakas i ako pomine natprevarot ke te isplatam 10 minuti posle zavrsuvanjeto. I daj ostavete gi prikaznite za public bet, bidejki na ovoj forum nema nieden prav kladionicar, nemoj da kazes deka ke bide public bet ako ovdeka go ostavis natprevarot, zatoa sto sigurno gazdata na primer na sport life kladilnica nema da odi vo avstrija i da im isplati na igracite 10 milioni eura samo za da go prenamestat natprevarot i za da moze gazdata da gi zeme parite od uplatata na clenovite od ovoj forum. Nema sigurno da plati tolku pari za da zeme po 200-300 denari od uplatata na 5-6 clenovi od ovoj forum. Ova e fakt i toa e taka.Natprevarot moze da go namesti william hil najgolemata sportska oblozuvalnica od anglija ili bwin a ne moze da bide public bet i da ti e strav deka nema da izleze ako go kazes na ovoj forum zatoa sto jas ti garantiram deka gazdite na nasite kladilnici sigurno nema da go prenamestat natprevarot, zatoa sto gazdite ziveat od tie kako tebe i zatoa sto skoro niedna kladilnica nema licencna za rabota site rabotat na crno i ni eden gazda nema ni 200 000 eura a ne pa poveke za da moze da si dozvoli luksuz i da mesti natprevari.Zatoa prestanete veke so glupostite za takanarecenite "dojavi". Ako ne sum vo pravo neka me ispravi nekoj so jaki fakti kako jas sto gi kazav, a ne so tie glupi recenici, ok toa e tvoe mislenje ti mislis taka ova bilo ona bilo, kako sto i ti napisa vo rpehotdniot post.Bidejki toa go kaza, toa znaci deka potvrduvas deka sum vo pravo i deka ne znaes sto da kazes i nemas sto da kazes pa koristis nekoi glupi frazi. Ajde neka kaze nekoj dali ne sum vo pravo vo vrska so ova. Pozdrav
Шефе што сакаш да ти кажам повеќе...??
Лече-Џенова прва италијанска лига,пред месец дена ја знаев ко ништо од овој дечково...Хајдук-Шибеник ,исто така.
Портимонесе од португалија,исто.Барнли пред некое време!!??НЕ ЗНАМ ДАЛИ БЕШЕ ТИ ТУКА ТОГАШ!!! Разбираш?Арно ама човекот забега негде се селеше у Германија и затоа немав од него...еве го денес се јавува и ако можам некако да му земам утакмица ќе ви јавам..
Поздрав

Man.City-Wolves X-1
Chelsea GG
West Ham GG
Ajaccio GG
Wolfsburg 3+

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Леле ко ке дојде SYN....!!!

Histon-York-2
Werder-Hoffenheim-gg
West ham-Arsenal-2

Член од
11 јануари 2011
Мислења
6
Поени од реакции
1
Шефе што сакаш да ти кажам повеќе...??
Лече-Џенова прва италијанска лига,пред месец дена ја знаев ко ништо од овој дечково...Хајдук-Шибеник ,исто така.
Портимонесе од португалија,исто.Барнли пред некое време!!??НЕ ЗНАМ ДАЛИ БЕШЕ ТИ ТУКА ТОГАШ!!! Разбираш?Арно ама човекот забега негде се селеше у Германија и затоа немав од него...еве го денес се јавува и ако можам некако да му земам утакмица ќе ви јавам..
Поздрав
Od koga ke zavrsat natprevarite i jas gi znam site sto se 2u1, 1u2 ili 7+, sakas li jas da ti kazam kolku dojavi imav vo poslednite 2 godini? Mi gi kazuvase eden portugalec koj ziveese vo spanija, no sega jahtata mu se zaglavila vo moreto pa nema od kaj da mi se javi i da mi kaze namesten natprevar, koga ke go resi problemot ke ti kazam da mi pustis edno 1000 eura za da go kupime natprevarot "zaedno" :icon_lol:

--- надополнето ---

Zaboraviv da kazam: Ako sakas dokaz za mojata rabota kazi i po zavrsuvanjeto na natprevarite ke ti pratam 10 tiketi se so natprevari 1u2 i 2u1 zatoa sto sega tehnologijata napreduvase ima photoshop ima paint ima se zivo i divo taka da ne e problem da ti pratam dokazi :pos2:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
Od koga ke zavrsat natprevarite i jas gi znam site sto se 2u1, 1u2 ili 7+, sakas li jas da ti kazam kolku dojavi imav vo poslednite 2 godini? Mi gi kazuvase eden portugalec koj ziveese vo spanija, no sega jahtata mu se zaglavila vo moreto pa nema od kaj da mi se javi i da mi kaze namesten natprevar, koga ke go resi problemot ke ti kazam da mi pustis edno 1000 eura za da go kupime natprevarot "zaedno" :icon_lol:

--- надополнето ---

Zaboraviv da kazam: Ako sakas dokaz za mojata rabota kazi i po zavrsuvanjeto na natprevarite ke ti pratam 10 tiketi se so natprevari 1u2 i 2u1 zatoa sto sega tehnologijata napreduvase ima photoshop ima paint ima se zivo i divo taka da ne e problem da ti pratam dokazi :pos2:
Дечко што се праиш сеа толку на глупав бе??
Натпреварите сите ги ставив пред почеток,само Џенова околу 30 минута зашо не бев дома.И прекини тука да постираш ако имаш нешто да размениме дај мсн/фб.
Пријатно
Да не е офтопик
Сингл
Челзи-Блекбурн Х

Член од
11 јануари 2011
Мислења
6
Поени од реакции
1
Натпреварите сите ги ставив пред почеток,само Џенова околу 30 минута зашо не бев дома.И прекини тука да постираш ако имаш нешто да размениме дај мсн/фб.
Пријатно
Да не е офтопик
Сингл
Челзи-Блекбурн Х
Ne se pravam jas nisto, ajde ostavi eden natprevar so 30,00 kvota koj ke pomine i jas ti rekov, vednas ti davam 2000 eura i ke si gi pogazam sopstvenite zborovi. Samo ti ostavi da vidime bas dali ke pomine i skeniraj gi i postiraj gi tiketite so uplata tvoja ama pred da pocne natprevarot i site ke ti veruvame.No bidi pretpazliv so photoshop-ot bidejki kolku i da mislis deka mozes da zaebes nekoga toa sepak lesno se primetuva:icon_lol:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ne se pravam jas nisto, ajde ostavi eden natprevar so 30,00 kvota koj ke pomine i jas ti rekov, vednas ti davam 2000 eura i ke si gi pogazam sopstvenite zborovi. Samo ti ostavi da vidime bas dali ke pomine i skeniraj gi i postiraj gi tiketite so uplata tvoja ama pred da pocne natprevarot i site ke ti veruvame.No bidi pretpazliv so photoshop-ot bidejki kolku i da mislis deka mozes da zaebes nekoga toa sepak lesno se primetuva:icon_lol:
Не се напнувај!! Има остаено и поминаја!

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.272
Поени од реакции
2.271
Wolfsburg - Baern - 2 @ 1.75

Волсбург го продаде својот најдобар играч, Џеко, на Манчестер Сити и за големо чудо не го отпушти тренерот Мекларен. Ваквиот потрошениот зимски преоден рок може да ги чини и испаѓање во втора лига, иако на почетокот на сезоната најавуваа борба за титула. Првиот дел од сезоната го завршија на претпоследната позиција. Од друга страна во тимот на Баерн се враќа Робен и цел свет чека да види како тој ќе се снајде по повредата. Гомез конечно се угира, се навикна на стилот на игра на Баерн. Олич и Крос ќе играат по страните а можно да дебитира и нивното најново засилување Густаво кој го платија 5М. Баерн моментално се наоѓа на 5тата позиција со 24 бода заостанување зад лидерот Дортмунд, но тие се уште се немаат откажано од одбрана на титулата. Главна причина за нивнито заостанување се токму гостинските натпревари каде во првиот дел од сезоната имаат само 2 победи на 8 натпревари. Сега мораат да го поправат и овој скор. Во вакви услови се освен победа на Баерн е големо изненадување.

Vicenza - Atalanta - 2 @ 2.40

Аталанта конечно почна да ја покажува својата снага со 4 последователни победи и скор од 8-0-2 во поседните 10 натпревари. Во претсезоната тие беа галвни конкуренти за експресно брзо враќање во Сериа А и тоа уште важи. Аталанта е втората најуспешна екипа во гости со скор 5-1-4.
Виченца ја почна новата година со пораз од Емполи кој пред тоа имаше 4 последователни порази. Денес во составот на Виченца ќе фалат 4 првотимци: Скиави, Абрускато, Занчи и Гавази.
Мислам дека Аталанта која е дефинитивно со подобар ростер и во најдобра форма може и мора ја победи просечната екипа на Виченца која има проблеми со комплетирање на првиот тим.

Ова е од мене за денес...

Член од
23 септември 2010
Мислења
48
Поени од реакции
4
Кои сме другите 3ца освен мене и НоМореГамес шо кје плата за дојавата!?

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
Пријатно
Да не е офтопик
Сингл
Челзи-Блекбурн Х
ах бе експерту
џенова е пиша 35та минута кога резултатот беше 1-0 а мн мн очигледно е дека натпреварот беше нареден за 2
истото се случи и со барнли
затоа не изигравај мудрец некој
АКО СИ ТОЛКУ ЈАК СТАВИ ЕДНАШ ПРЕД ПОЧЕТОКОТ НА УТАКМИЦАВА ДЕКА Е 2 во 1 или 1 во 2 а не на полувреме да ми речиш ќе сврти оваа
и ако си имал ти толку дојави немаше да бараш пари овде,па уште и си немал пари да е платиш 100е
аман бе машко ,на барнли и џенова не напрај барем 100-200е ако ти беа толку сигурни?
ЗА КАЈ СИ !

Член од
11 јануари 2011
Мислења
6
Поени од реакции
1
Totalno se soglasuvam so ova, i jas ova go zboram celo vreme,deckoto saka pari da zeme od nekoj samo i da zaebe nekoj i loso e sto gledam deka nekoi lugje nasednuvaat na negovite finti...

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.272
Поени од реакции
2.271
+ Ќе ја додадам Сасуоло - Ливорно - 2 @ 2.30

Како што гледам Сасуоло се тим со најлош домашен скор 3-3-4, а Ливорно се тимот кој досега е најдобар на гости 5-4-2.
На Сасуоло исто така ќе му недостигаат 4 првотимци: најдобриот стрелец Мартинети, Паоло Бланко, Валери и Магнанели.
Ви тимот на Ливорно ќе недостасува исто тала најдобриот стелец Диониси, но имаат тие уште неколку играчи кои знаат да постигнат гол што го покажува и фактот дека имаат постигнато 30 гола во првиот дел од сезоната и се трет најдобар напад во Сериа Б.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom