Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
^ Може тоа само да се отвори друга тема за такви баксузи :)

Ја кога влагам на темава сакам да видам некој тип, а не да читам браво балистет најјак си, братче ајде со здравје да си ги трошиш, леле ги заклавме и слично...

Или па скенирани ливчиња, ако ви кажал дека ја уплатил некој на 10 000 имате опција или да верувате или не...а не да го замарате да ви докажува и сл.

Ме разбираш што сакам да кажам ? :)

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Братучед на голманот, Перо Радич или како и да се вика.
No.
Position Player 1 GK Jérémy Gavanon 5 DF Sébastien Gimenez 6 DF Cedric Avinel 7 MF Sebastien Gregori 8 MF Didier Neumann 9 FW Jan Koller 10 MF Francois Masson 11 MF Lilian Compan 13 FW Elias Uzamukunda 15 FW Biliaminou Tidjani 16 GK Perica Radić 17 MF Youcef Touati (on loan from Dijon)
ајде ќе те следиме па ќе видиме

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Јас сум за ова ама не е на одмет и да се пишат некои коментари за погодена/промашена утакмица, фатени големи коеф. фатени во 90-та и кусур, интересни ситуации, смешки има доста со ова кладењево (на пример те паднала само една со 1.20) :)
Има тема „Поплаки’’ за тие работи

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Јебига момци, секој сака да испадне најфаца и да се вртка све околу него:toe:

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Виде се денеска...упм
Него дајте за утре каќујте некој добри ливчиња да се става некоја погоема пара
Јас мислам баерн-2,Сарагоса-1

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.272
Поени од реакции
2.271
Наполи се во врвна форма, така да уште денес си ги пробав нив со Фиорентина на 1-1 на 2.75 коефициент па што биде, биде.

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
werder bremen-hoffenheim 2 3.45 bundes sport , Вердер е во никаква форма и плус си го продадоа својот најдобар напаѓач Хуго Алмеида, додека Хофенхејм немаат повреди или суспендирани играчи и моментално се во добра форма, претходната утакмица заврши 4-1 за Хофенхејм а исто така Хофенхејм играше многу добро со екипите кои му нанесоа тешки порази на Вердер како на пример Штутгарт и Нирнберг. Мислам дека ова би требало да падне 2, вреди да се проба.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.347
Поени од реакции
47.053
Лелеј, хорор филм била темава, не терам на кладилници па ретко ја отварам а и не се надевав дека и тука хаос ќе се создаде, значи убаво рекоа одредени членови, терајте само на ТИПОВИ и тоа е тоа, кој сака нека даде соодветно објаснување кој нејќе не мора, без колнења пцуења и слично дека некој ве поебал, никој не ве тера со нож под грло да играте нечиј друг предлог, на крај краева осигурајте се од други места во случај да се сомневате во одредени тврдења за '' сигурни '' натпревари.

Незнам ни што да бришам а што да оставам, па нека дремат постовите од поназад, терајте онтопик зашто секој нареден испад ќе биде избришан, за банови, сериозно, глупо е да се банира на вакви теми и за вакви муабети, ако се истера на пцуење и колнење меѓусебно тогаш ќе се реагира и поригорозно ...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Наполи - Фиорентина 3+

Екипата на Наполи покажува добри игри но сепак не ми е сигурна за да ја играм кец, особено по победата против Јувентус. Едноставно после одличен натпревар следи лош, за ваквите екипи. Добар е коефициентот за 3+, па јас тоа го одиграв :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Еве јас шо пуштив:

Јуве - 1
Сиена - 1 (влезе ова)
Спортинг - 1
Бенфика - 2
Волендам - 1
Валенсија - 1
Лион - 1
ПСЖ - 1

го пуштив за 100ка :)

Сити - 1
Евертон - 2
Блекпул - 2
Наполи - 1
Милан - 2-2
Маинц - х2

Ова второто е малку потешко, ама ај да пробаме :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Мои типови за премиер лига викендов ..

Челзи - Блекбурн 1
Ман Сити - Вулфс 1
Стоук - Болтон 3+
ВБА - Блекпул ГГ
Виган - Фулам 3+
Вест Хем - Арсенал 2
Бирмингем - Астон Вила ГГ
Сандерленд - Њукасл 3+
Ливерпул - Евертон ГГ
Тотенхем - Ман Ју ГГ

Мои типови за поедини мечеви од најјаките лиги викендов ...

Наполи - Фиорентина 3+
Интер - Болоња 4+
Лече - Милан 2
Лацио - Сампдориа 4+
Јуве - Бари 1
Џенова - Удинезе ГГ
Чезена - Рома 2

Барселона - Малага 5+
Алмерија - Реал Мадрид 4+
Валенсија - Депортиво 3+
Севиља - Еспаљол 3+
Виљареал - Осасуна 3+
Атлетико Мадрид - Маљорка 3+

Вердер - Хофенхајм 1
Волфсбург - Баерн Минхен 2
Шалке - Хамбургер 1
АјнтрахтФранкфурт - Хановер ГГ
Штутгарт - Мајнц 1

Лион - Лориент 1
Оксер - Монако 1
Монтпеље - Валенсиенес 1
Марсеј - Бордо 1
ПСЖ - Сошо 1

Хиберниан - Селтик 2
Ренџерс - Хамилтон 1

Со среќа партизани !!

:tv:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Интер - Болоња 1 (1.35)
Волфсбург - Баерн М. 2 (1.80)
Челзи - Блекбурн 1 (1.30)
Лион - Лориен 1 (1.55)
Манчестер С. - Волвс 1 (1.40)

Член од
11 јануари 2011
Мислења
6
Поени од реакции
1
Види вака друже,пред месец дена купив од еден Турчин дојава,пројде Лече 2 у 1,исто ја земав и хајдук Х-2.Е за утре има дојава ама бара да му се плати пред меч а јас сам немам пари.
Размислував вака,јас ќе дадам 3000 ти и уште двајца од форумов по 1200 денари.Кога ќе ја даде утакмицата ставаш 1000 и зимаш 20000.Нема шанси за пад кај овој.
Кажи ми дали ти одговара.
Поздрав

Ova preku pp mi go isprati korisnikot no more games,sakajki da me namami da mu platam i da mi zeme 20 eura.Sakam na site da vi kazam deka od site ke bara pari,nikoj da ne mu plati zatoa sto covekot nema nikakvi dojavi,vcera panika se krena za negoviot natprevar a toj ja davase girona 1-X koja normalno ne pomina,jas ne ja ni uplativ,samo onaka mu pravev film da vidam bas koj natprevar ke kaze.Znaci covekot saka da vi zeme pari vo nikoj slucaj ne mu pracajte kolku i da vi bara,ova vi go kazuvam so 100% sigurnost.Znaci pazete se od ovoj lugje,i eden apel do administratorite da mu dadat ban bidejki na podmolen nacin saka da zeme pare od lugjeto.Povtoruvam covekot e navistina prevarant,i nikoj da ne mu plati.Pozdrav

--- надополнето ---

Neka pisat site na koi sto korisnikot nO morE gameS im ja ima prateno gorenavedenata privatna poraka.Da go otstranime prevarantot od ovde...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom