В
Вори
Гостин
Што те заеба бе
?

и јас барав таков едно време.... од коа изгорев пари на една изјава СТАВАЈТЕ ЈА ОНЛАЈН 100% Е ВЕРУВАЈТЕ ЛУЃЕ ЖИМИ СЕ ова она..... касно видов дека нема сиромавиот ни една погодено до сеа и одамна требало да јаде банДали има модератор на темава да ги банира лажговците?
Франција лига 3Дали има модератор на темава да ги банира лажговците?
шо е ова, од кај ова?Франција лига 3
Кан-Стразбур
Тип: 1-Х
еве ви ја
И нека ме банираат ме заболе курот.
Ништо, немам уплатено со месеци, повремено ја проверувам темава и има што да се види. Гледам дека некој сакал да продава утакмици.Што те заеба бе?
Не ја сваќам поентата на постоењето на ваква тема кога некој продава дојави, и не одговара на пораките, се прави паметен. Подобро да не пишуваат на темава.и јас барав таков едно време.... од коа изгорев пари на една изјава СТАВАЈТЕ ЈА ОНЛАЈН 100% Е ВЕРУВАЈТЕ ЛУЃЕ ЖИМИ СЕ ова она..... касно видов дека нема сиромавиот ни една погодено до сеа и одамна требало да јаде бан
1-X или X-1 ?!Франција лига 3
Кан-Стразбур
еве ви ја
Не бе, златен. Јас пак нема да уплатам.Франција лига 3
Кан-Стразбур
еве ви ја
Немој само не се нервирај.Франција лига 3
Кан-Стразбур
еве ви ја
Кој е тој играч од клубот бе во Кан или Стразбур баш ме интересира . ПозззФранција лига 3
Кан-Стразбур
еве ви ја
У право си , ама џабе е .под итно треба да се мења нешто на темата.... ама ајде....
според мене е океј да се плаќа за утакмица кога некој веќе платил, сепак никој никого не тера со сила.... ама не е ок да се лаже и да се замара на темата ТИП НА ДЕНОТ... Од кога немаме видено АНАЛИЗА на оваа тема за некоја добра утакмица... ај вратете назад по страните и видете... идеата е да најдеме квалитетни утакмици за играње, а не сто души да пишат по една "дојава" и после тоа тие 30 шо погодиле да се цитираат и да викаат ви реков ли![]()
Кој е тој играч од клубот бе во Кан или Стразбур баш ме интересира . Поззз
и да кажеше некој 1 во Х или Х во 1?Братучед на голманот, Перо Радич или како и да се вика.
Братучед на голманот, Перо Радич или како и да се вика.