Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
После ќе добијам дојава 16 квота ,арно ама треба оваа да ја платам одпосле пошто мој другар ќе ја купи.Нека ми се јават во инбокс после 4 сите што ќе имаат намера да платат.Дека сме си наши ,плаќањето ќе биде после меч а цената зависи од тоа колку души ќе се согласат!
Иначе од мене за денес
Леверкузен-Дортмунд Х

Dosega ne sum platil za vakvi raboti ama eve ako vi treba covek plus jas vi stojam na paspolaganje, bas vidam dali vakvi raboti funkcioniraat,

JA SAM NOVI na ovaj FORUM ali go pratam dogo vreme samo sot ne bevregistriran. PA I JAS PLAJKAM + NAGRADA uste nekoj DINAR

--- надополнето ---

JA SAM NOVI na ovaj FORUM ali go pratam dogo vreme samo sot ne bevregistriran. PA I JAS PLAJKAM + NAGRADA uste nekoj DINAR RACUNAJTE I NA MENE

После ќе добијам дојава 16 квота ,арно ама треба оваа да ја платам одпосле пошто мој другар ќе ја купи.Нека ми се јават во инбокс после 4 сите што ќе имаат намера да платат.Дека сме си наши ,плаќањето ќе биде после меч а цената зависи од тоа колку души ќе се согласат!
Иначе од мене за денес
Леверкузен-Дортмунд Х

рачунај ме...

Иначе од мене за денес
Леверкузен-Дортмунд Х

I'm in. :pipi:

ps. Плаќање како после? Кредит на телефон?

I'm in. :pipi:

ps. Плаќање како после? Кредит на телефон?

може и на трансакциона да му пребациме.... 2 минути работа е

--- надополнето ---

или ќе се собереме у некој кафич, ќе се запознаеме таман, ќе се почастиме и ќе му ги дадеме лично на царот :D

Трансакциона сметка.
Сега ќе ви ја пратам утакмицата.
Поз

И сите што ќе ја земете играјте во Моцарт,најголем коеф. има!!

Уплатете околу 20 часот,за да не се блокира.!

Чисто информативно , колку пари е дојавата? и пример ако не излези се плаке или???пошто гледам пари после утакмицата....

Абе во колкав број сте сега,околу 1000 ќе треба.
Повторувам ,пред 8 часот НЕ ЈА ИГРАЈТЕ!!!

Иначе од мене за денес
Леверкузен-Дортмунд Х
Vazi uste ponudava da se priklucim i ja?

Vaxjo Lakers - Bofors 1 @ 1.50

za gostite na ova utakmica kje mu falat 10 igraci i najverojatno kje igrat so mladinci, taka da ocekuvam sigurna pobeda na Vaxjo !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom