Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 декември 2010
Мислења
115
Поени од реакции
3
Дали има модератор на темава да ги банира лажговците?
и јас барав таков едно време.... од коа изгорев пари на една изјава СТАВАЈТЕ ЈА ОНЛАЈН 100% Е ВЕРУВАЈТЕ ЛУЃЕ ЖИМИ СЕ ова она..... касно видов дека нема сиромавиот ни една погодено до сеа и одамна требало да јаде бан

T

Tetro

Гостин
Што те заеба бе :pos: ?
Ништо, немам уплатено со месеци, повремено ја проверувам темава и има што да се види. Гледам дека некој сакал да продава утакмици.
Ако е така, зошто јас давам памет на други теми за беспари?
и јас барав таков едно време.... од коа изгорев пари на една изјава СТАВАЈТЕ ЈА ОНЛАЈН 100% Е ВЕРУВАЈТЕ ЛУЃЕ ЖИМИ СЕ ова она..... касно видов дека нема сиромавиот ни една погодено до сеа и одамна требало да јаде бан
Не ја сваќам поентата на постоењето на ваква тема кога некој продава дојави, и не одговара на пораките, се прави паметен. Подобро да не пишуваат на темава.

T

Tetro

Гостин
Франција лига 3
Кан-Стразбур
Тип: 1-Х
еве ви ја
И нека ме банираат ме заболе курот.
Не бе, златен. Јас пак нема да уплатам.
Ако си ти толку сигурен, ќе си кажеш дека ти е тој типот и че кажеш дека ти е дојава.
Ако си во право, им помагаш на другите, ако не си во право, нека ти удараат ластици по глава. :)
Мислам дека тоа е фер. Арно ама, не сте научени така.

Ај доста беше оф-топици.

Член од
27 декември 2010
Мислења
115
Поени од реакции
3
под итно треба да се мења нешто на темата.... ама ајде....
според мене е океј да се плаќа за утакмица кога некој веќе платил, сепак никој никого не тера со сила.... ама не е ок да се лаже и да се замара на темата ТИП НА ДЕНОТ... Од кога немаме видено АНАЛИЗА на оваа тема за некоја добра утакмица... ај вратете назад по страните и видете... идеата е да најдеме квалитетни утакмици за играње, а не сто души да пишат по една "дојава" и после тоа тие 30 шо погодиле да се цитираат и да викаат ви реков ли :)

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
dobro aj kako i site kockari ako ja znae nekoj utakmicava neka ja pise da ja pustime na 200ce i onaka nema neso posebno da se igra vecer...deka ovoj ne vraka vo pp

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Франција лига 3
Кан-Стразбур
Тип: 1-Х
еве ви ја
И нека ме банираат ме заболе курот.
Кој е тој играч од клубот бе во Кан или Стразбур баш ме интересира . Поззз

--- надополнето ---

под итно треба да се мења нешто на темата.... ама ајде....
според мене е океј да се плаќа за утакмица кога некој веќе платил, сепак никој никого не тера со сила.... ама не е ок да се лаже и да се замара на темата ТИП НА ДЕНОТ... Од кога немаме видено АНАЛИЗА на оваа тема за некоја добра утакмица... ај вратете назад по страните и видете... идеата е да најдеме квалитетни утакмици за играње, а не сто души да пишат по една "дојава" и после тоа тие 30 шо погодиле да се цитираат и да викаат ви реков ли :)
У право си , ама џабе е .

Пишав ја за утре и мислам дека треба да излезат

Интер
Челзи
Сити

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom