Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 декември 2010
Мислења
115
Поени од реакции
3
не сте прави.... никој не го обврзува човекот да дава утакмици вака....

Член од
22 август 2010
Мислења
45
Поени од реакции
1
Имам дојава за утре, од другар кој што игра за клубот. Квота 4.50
Пишете пп. за плаќање.
Побрзо зошто рано се игра.

G

GucciMane

Гостин
Имам дојава за утре, од другар кој што игра за клубот. Квота 4.50
Пишете пп. за плаќање.
Побрзо зошто рано се игра.
И мене ми спомнаа една ако збориме за истата, од 14:45 се игра? И пиши ако знаеш у која кладилница ја има..ја барав ја нема таа лига.
И другите не се лутете али неможам да ја кажам..:toe:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Темава е за типувања а не за барање луѓе кои ќе плаќаат дојави!
Ебаве тоа, ако сте толку сигурни шо не си ја уплатите сами да земете пари а не да ги продавате овде вашите тн дојави.

Член од
23 септември 2010
Мислења
48
Поени од реакции
4
И мене ми спомнаа една ако збориме за истата, од 14:45 се игра? И пиши ако знаеш у која кладилница ја има..ја барав ја нема таа лига.
aj edna dobra pricina zs ne mojs da ja kazis?!

Член од
23 септември 2010
Мислења
48
Поени од реакции
4
aj edna dobra pricina zs ne mojs da ja kazis?!

G

GucciMane

Гостин
Епа ако ја кажам ке ја уплатат сигурно преку еве 50 души пример, а да не ти се верува али не се глупави овие од кладилниците и ке приметат и ке ја блокираат. А и кажано ми е така.. no hard feelings

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.387
Поени од реакции
5.504

Cannes - Strasbourg X-1 ???

Taka ?? :)
mislam deka ja pogodiv

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Епа ако ја кажам ке ја уплатат сигурно преку еве 50 души пример, а да не ти се верува али не се глупави овие од кладилниците и ке приметат и ке ја блокираат. А и кажано ми е така.. no hard feelings
Cannes-Racing Strasbourg?

Член од
23 септември 2010
Мислења
48
Поени од реакции
4
uplati ja ti de pa posle kazi ni ja! ;)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Баталете дојави к.р се тресе у ладна вода , сите лажат

За утре all in
Интер 1
Челзи 1
Сити 1

Нек се угоде

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
хахххххаххаа абе другар не се прави на тошо . Тоа дека не можеш да ја кажи кажи му го на некој друг кој не е поврзан со вакви работи .
п.с ако мислиш дека подобро да не ја кажиш дали од пришина дека се плашиш да не испадне како мене и да не завршиш како балист кој се одкажа или другата варијанта да се правиш на тошо .

G

GucciMane

Гостин
хахххххаххаа абе другар не се прави на тошо . Тоа дека не можеш да ја кажи кажи му го на некој друг кој не е поврзан со вакви работи .
п.с ако мислиш дека подобро да не ја кажиш дали од пришина дека се плашиш да не испадне како мене и да не завршиш како балист кој се одкажа или другата варијанта да се правиш на тошо .
Извини не видов дека си "бос на ск. подземје" и поврзан со овие работи.
Иначе изгледа е од ист извор, значи од играч од клубот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom