Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Single :
Barcelona - Real Madrid 1

--- надополнето ---

Па ово није могуче..коефициентот за од нула до два гола на натрпеварот Барселона-Реал е 2.30....пукајте сингл петстотки,илјадарки,милиони се што имате..0-2 за овој натпревар е поклон!
Да бе .... така е тоа.
Од кај знаеш дека ќе биде од 0 до 2 гола ?

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Па ово није могуче..коефициентот за од нула до два гола на натрпеварот Барселона-Реал е 2.30....пукајте сингл петстотки,илјадарки,милиони се што имате..0-2 за овој натпревар е поклон!
Могуче и те како, се работи за можеби двата најефикасни клуба во Европа во моментот,нее ова италијанско дерби,па да се игра крајно претпазливо,јас со оглед на формата на двата клуба ке сум изненаден да заврши од 0-2 гола... Па само Роналдо и Меси ти се гарант 2 гола,минимум.2-2 точен резултат е моја прогноза.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Барса (посед на топка) 52.5 2 (1.85)

поклон..

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
За сите вас имам сигурна добивка за утакмицата Барса - Реал, играјте ја Азиски 2ка, знаете како иде тоа?! Ако заврши нерешено ви ги враќаат парите, а ако тепа Реал нормално ќар, мислам дека коеф беше 2,12. Верујте Реал нема да изгуби, ова не е навивачки, туку довербата во Мурињо и стабилноста на тимот:smir:

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
За сите вас имам сигурна добивка за утакмицата Барса - Реал, играјте ја Азиски 2ка, знаете како иде тоа?! Ако заврши нерешено ви ги враќаат парите, а ако тепа Реал нормално ќар, мислам дека коеф беше 2,12. Верујте Реал нема да изгуби, ова не е навивачки, туку довербата во Мурињо и стабилноста на тимот:smir:
кај го најде бе ова? јас го знам ова како winner? иначе како навијач на реал ова со поседов на барса добро е а, барса мислам дека ќе има посед сигурно над 55%

С

Спенсер

Гостин
:vozbud: и јас го мислам истово...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom