Твенте - Интер: Коефициентот за победа на Интер скокна од 1.80 на 2.20. Нешто чудно се случува, јас ја уплатив кога беше 2.0, ама на вакви промени на коефициенти секогаш страдам. Мислам дека
ГГ е најдобро решение, чисто затоа што не ми е јасно зошто се промениве толку големи...
Вердер - Тотенхем: Овде ќе одам со дефиницијата на Гари Линекер. Тотенхем ми се симпатична екипа ама 15 години ги чекам да направат нешто некаде. Се покажаа како мајстори да пукнат на гости со екипи како Јанг Бојс и слично... Вердер од друга страна елиминира една супер организирана екипа како Сампдорија, па мислам дека и Тотенхем треба да настрада. Тоа е се теорија се разбира...
Копенхаген - Рубин Казан: Данциве тепко губат дома, коефициентот за 1Х е 1.40, така да солидно е за да пополни некое ливче.
Лион - Шалке: Тука без многу комплицирање играм на Лион, иако ќе биде тврдо. Иако е 0-2 најчисто решение.
Манчестер и Барселона не вреди да се играат со онакви коефициенти. Панатинаикос го гледав на припремите со Интер, играа 15 минути против сериозна постава, примија гол и не знаеја кај тераат. Мислам дека тоа Барселона ќе го добие со хендикеп. Исто и Манчестер може да се проба со хендикеп, иако не ми се играат островски дуели.
Ете, со образложение.... Имате 0.1% гаранција дека ќе погодите. Со среќа!