Тетоважи

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Сериозно на
кожа од свиња се учи
Има професионална кожа за учење, во самиот сет за тетовирање. Не е од свиња и не е никаква кожа од која било животинка, само така се вика ''кожа''. Ке ја сликам и ке ја уплоадирам да видиш како изгледа

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Има професионална кожа за учење, во самиот сет за тетовирање. Не е од свиња и не е никаква кожа од која било животинка, само така се вика ''кожа''. Ке ја сликам и ке ја уплоадирам да видиш како изгледа
Дај прати да видам, баш ме интересира.
Другарчиња имам 2 што тетовираат (едниот од Чешка , другиот од Бугарија) и двајцата кога ги прашав ми кажаа дека доека биле „чираци“ на кожа од свиња тетовирале.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Дај прати да видам, баш ме интересира.
Другарчиња имам 2 што тетовираат (едниот од Чешка , другиот од Бугарија) и двајцата кога ги прашав ми кажаа дека доека биле „чираци“ на кожа од свиња тетовирале.
Мој тренинг - Повелете kozha.jpg Фотографија418.jpg Фотографија417.jpg Фотографија416.jpg

Attachments

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
nikogas ne mi se svigale tetozvazite na ovaa a tolku se fura so niv
--- надополнето: 24 декември 2011 во 02:40 ---
imam mala tetovazzicka an grbot......grozno e da se saras kade stignes po celo telo mrazam i mazi i zeni so tetovazi celite
Site sakame razlichni stvari vo zivoto :) Jas na primer nemam niedna tetovaza na mene .. Znam deka ke se kaem ako napram.. Budala sum !! No ne mi se svigjat ni epten mali !!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Дали има некој од Прилеп шо е? Нека пиши ПП ако има таков.
Ми треба да го прашам за еден tattoo мајстор од Прилеп.

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
има ли некој што црта тетоважа а не ти дава каталог или да идеш ти со готова.. едноставно да му дадеш идеа и он да нацрта на лист па после заедно со мене со ситни корекции да ја поправиме и да ми го истетовира тоа.. ако треба и ке наплатам работна рака само да црта профи

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
има ли некој што црта тетоважа а не ти дава каталог или да идеш ти со готова.. едноставно да му дадеш идеа и он да нацрта на лист па после заедно со мене со ситни корекции да ја поправиме и да ми го истетовира тоа.. ако треба и ке наплатам работна рака само да црта профи
Што тетоважа сакаш и во која димензија поконкретно треба да објасниш

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
нешто околу мојот живот, некои ситни моменти/достигнувања, одприлика 25x25cm

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
нешто околу мојот живот, некои ситни моменти/достигнувања, одприлика 25x25cm
Па другар мислев околу сликата, валда нема дипломите да ги тетовираш како достигнувања, дали треба сенки да се прават, дали ке се букви, бројки, хереоглифи сликата како ја замислуваш- што треба да содржи.
25x25 е голема слика не е толку едноставно
--- надополнето: 14 јануари 2012 во 00:22 ---
Па другар мислев околу сликата, валда нема дипломите да ги тетовираш како достигнувања, дали треба сенки да се прават, дали ке се букви, бројки, хереоглифи сликата како ја замислуваш- што треба да содржи.
25x25 е голема слика не е толку едноставно
И на кој дел сакаш да ја тетовираш -претпоставувам на грбот?

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
па најверојатно позади на плешка.. да биде слики неколку значи без букви без бројки хиероглифи.. слики како пример птица зајак такви ствари не тоа али ме сваќаш шо сакам да ти кажам.. црно бела со малце сенчање.. за димензијата искрено ја лупнав пошо зависи од тоа колку простор ке му биде потребно на артистот.. сакам да биде по artistic сликата значи јас да му кажам што да содржи а он да направи се тоа да изгледа профи..

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
па најверојатно позади на плешка.. да биде слики неколку значи без букви без бројки хиероглифи.. слики како пример птица зајак такви ствари не тоа али ме сваќаш шо сакам да ти кажам.. црно бела со малце сенчање.. за димензијата искрено ја лупнав пошо зависи од тоа колку простор ке му биде потребно на артистот.. сакам да биде по artistic сликата значи јас да му кажам што да содржи а он да направи се тоа да изгледа профи..
Значи сакаш нешто слично како на дискавери, ок сите така тетовираат, само треба точно да објасниш што е тоа што го сакаш. Ако сакаш најпрофесионално на photoshop си ја правиш во која и да е димензија си ја печатиш сам, и ја носиш кај тој што сака да те тетовира. После само треба да издржиш и да платиш;)

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
ок.. фала многу.. да подсоберам пари па ке тркнам до некое студио да видам што како..

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
angel_and_demon_by_TattooZagreb.jpg

Се мислам за оваа, на нога да ја правам

Kajgana Shop

На врв Bottom