Има професионална кожа за учење, во самиот сет за тетовирање. Не е од свиња и не е никаква кожа од која било животинка, само така се вика ''кожа''. Ке ја сликам и ке ја уплоадирам да видиш како изгледаСериозно на
кожа од свиња се учи
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има професионална кожа за учење, во самиот сет за тетовирање. Не е од свиња и не е никаква кожа од која било животинка, само така се вика ''кожа''. Ке ја сликам и ке ја уплоадирам да видиш како изгледаСериозно на
кожа од свиња се учи
Дај прати да видам, баш ме интересира.Има професионална кожа за учење, во самиот сет за тетовирање. Не е од свиња и не е никаква кожа од која било животинка, само така се вика ''кожа''. Ке ја сликам и ке ја уплоадирам да видиш како изгледа
nikogas ne mi se svigale tetozvazite na ovaa a tolku se fura so niv
--- надополнето: 24 декември 2011 во 02:40 ---
imam mala tetovazzicka an grbot......grozno e da se saras kade stignes po celo telo mrazam i mazi i zeni so tetovazi celite
Што тетоважа сакаш и во која димензија поконкретно треба да објаснишима ли некој што црта тетоважа а не ти дава каталог или да идеш ти со готова.. едноставно да му дадеш идеа и он да нацрта на лист па после заедно со мене со ситни корекции да ја поправиме и да ми го истетовира тоа.. ако треба и ке наплатам работна рака само да црта профи
Па другар мислев околу сликата, валда нема дипломите да ги тетовираш како достигнувања, дали треба сенки да се прават, дали ке се букви, бројки, хереоглифи сликата како ја замислуваш- што треба да содржи.нешто околу мојот живот, некои ситни моменти/достигнувања, одприлика 25x25cm
И на кој дел сакаш да ја тетовираш -претпоставувам на грбот?Па другар мислев околу сликата, валда нема дипломите да ги тетовираш како достигнувања, дали треба сенки да се прават, дали ке се букви, бројки, хереоглифи сликата како ја замислуваш- што треба да содржи.
25x25 е голема слика не е толку едноставно
готово, најдовДали има некој од Прилеп шо е? Нека пиши ПП ако има таков.
Ми треба да го прашам за еден tattoo мајстор од Прилеп.
Значи сакаш нешто слично како на дискавери, ок сите така тетовираат, само треба точно да објасниш што е тоа што го сакаш. Ако сакаш најпрофесионално на photoshop си ја правиш во која и да е димензија си ја печатиш сам, и ја носиш кај тој што сака да те тетовира. После само треба да издржиш и да платишпа најверојатно позади на плешка.. да биде слики неколку значи без букви без бројки хиероглифи.. слики како пример птица зајак такви ствари не тоа али ме сваќаш шо сакам да ти кажам.. црно бела со малце сенчање.. за димензијата искрено ја лупнав пошо зависи од тоа колку простор ке му биде потребно на артистот.. сакам да биде по artistic сликата значи јас да му кажам што да содржи а он да направи се тоа да изгледа профи..