- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.631
- Поени од реакции
- 42.169
Абе тоа може све супер да е и ластојчиња да летаат 365 дена у годината. Али еден момент може да се деси нешто немило. Еден таков момент на едно место, еден на друго у ете му на Ванлок колекција твитови.A kade e bezbedno kako porano? Aerodrom?
Sto e porano? 1994?
Pa Praga ja preporaca kade nekni pukaa lol.
Za volja na vistinata bev prethodnite godini u Praga za nova, vprocem i ziveev tamu strog centar taka da sum slavel poveke pati no ne e bitno, dali ti znaes kako izgleda Praga za nova okolu 2am i moze da mi kazes zaso ja smetas sigurna? Oti lord bebo ne stavil 3 sekundi klip od crnci? Jas vo strog centar Amsterdam se osekjam kako doma u dvor za sporedba so Praga.
Lele kakov primer mi dade, na plaza ti nudele crnci narakvici… sto zboris be druze, kakvi ti se ovie argumenti za da sedam doma od strav? Dojde letovo u Rim eden za narakvicite i ne zamarase so zenata pa sega da sedam slednata decenija doma? Ke go tepale…
Drugo, ne znam koj vi kaza deka za da pobedite u diskusija sekogas MORA linkovi i deka samo taka se diskutira. Sto si stavil za paris, protest za Palestina sto ne e novo nikade vo svetot i se gledale imigranti? Objasni sto postiras ne mi postavuvaj samo klip, kaj pise deka se ilegalni migranti? Kolku crnci ima u paris so drzavjanstvo i regularni ziteli koi mozebi protestiraat od sozaluvanje? Ne vikam deka ne e tocno ama sepak e samo 3 sekundi klip od miren protest na crnci vo paris.
znaci ne mi trupi exceptipons oti ako otvoris edna socijalna mreza ke vidis milioni storinja i memorii od lugje koi se prosetale, sozdale zaednicka istorija, prikazni za niz godinata i sekjavanja… batali malce lord bebo i da diskutirame. Koi se sansite da umres od teroristicki napad a kolkav od praznicnoto peejaduvanje koe ti predstoi? Dvajca mazi sednale na forum i placat deka ne bilo sigurno prethodnata decenija i momentalno za da se prosetat evropskite metropoli so pregolema istorija i kultura oti crnci gi mocale. Jas vo nieden muzej ne vidov shlajm sto moca godinive. Zena mi godinava sama si napravi prosetka niz germanija i bas francija/paris post leto da se vide so koleski od fax vie tuka se ste skrile da ne ve ubiel terorist? Ste sednale u soba zatvoreni od strav, lozje cuvalo a vanlok da go prasas sto mislese za karantinot (zatvoreni u soba (od strav)) ke ti kaze ne dozvoluvaj establishmentot da te kontrolira, ne bidi sheeple i ne sedi od strav doma u soba dodeka ti pisuva sedi doma od strav da ne te ubijat
Муабетот е што е ризик кога ги гледаш тие ствари. Да не би било немаше соросоидите европски да му претат на Маск да ги трга тие видеа од платформата.