Тепачка за Сања Николиќ!

С

сашенко

Гостин
Работата е шо ја не би се степал за Сања, ама би сакал да го истепам Слаткар. Многу никаков чоек. Се прави звезда. срамота.
Не ми е јасно зошо само сочен бикс испил? Зошо не и некоја нога по глаа, па да му дое памет малце, и ко чоек да научи да збори.
Од кај знаеш дека е само за Сања?Може не го курчи тоа што сања го откачила туку тоа што е со сељакот слаткар сега.Или може кејф му било да го истепа слаткар па демек за зенцката

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.048
Поени од реакции
6.074
Од кај знаеш дека е само за Сања?Може не го курчи тоа што сања го откачила туку тоа што е со сељакот слаткар сега.Или може кејф му било да го истепа слаткар па демек за зенцката
Па би било одлично да е поради ова, и нека му стане во навика. Интересно би било.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
за оваа зуберка ли????
свашта:uvo:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.989
Поени од реакции
23.202
Па и јас би се степал за Сањето..Момата си е убава..

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ако се гини за пичка да се загини....

С

сашенко

Гостин
Па и јас би се степал за Сањето..Момата си е убава..
Работата е што немало тепање...едниот мавал другиот ќутел.Па кога си отишол тој што крши кичми овој другиот фраер што останал со скршен нос почнал да крши чаши и да бута се по шанкови.Касно му дошла силата ахх да му дојдеше моментумот кога го удри овој ке му покажаше он што значи со слаткар да си имаш работа:pos2:

Sipy

Dr.Sheldon Cooper
Член од
9 јануари 2011
Мислења
170
Поени од реакции
31
Абе слаткар е тежок сељак и жално шо овие 13-14 годишни девојчиња се палат на него...А Тони Зен е ОК!...Само песните му се фурачки на Тони иначе топ си е дечкото.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Работата е што немало тепање...едниот мавал другиот ќутел.Па кога си отишол тој што крши кичми овој другиот фраер што останал со скршен нос почнал да крши чаши и да бута се по шанкови.Касно му дошла силата ахх да му дојдеше моментумот кога го удри овој ке му покажаше он што значи со слаткар да си имаш работа:pos2:
Како да врати не гледаш словенецот е ко Пит бул во фацата а слаткиот како чивава.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.998
Поени од реакции
12.656
Женска да ми раскине за сељак како слаткар ќе си го пресечам куро...не би бил со таква ионака ама пример велиме...

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
Дајте бе инфо за тие Тони зелен, Слаткар, Сања и од тој пит-от.
Темава штом толку се расправа најверојатно е интересна, а овие се некои идоли или слично.

С

сашенко

Гостин
Дајте бе инфо за тие Тони зелен, Слаткар, Сања и од тој пит-от.
Темава штом толку се расправа најверојатно е интересна, а овие се некои идоли или слично.

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:Ми го направи денот подобар со ова.Сепак дозволи да те корегирам и наместо ова додади погоре сељак, плачко, квази фраер...а за девојката мислам дека некој погоре веќе спомна ку_ва

Јас!

Цвеќенце сум. Нарцис.
Член од
27 јануари 2011
Мислења
34
Поени од реакции
3
Кога луѓево ќе сватат дека ништо не се решава со тепачки?
Овие што се тепале се будали, ама и вие што коментирате: - "ејјјј и ја би се степал за оваа" не сте ништо поарни.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
Шо се замарате уопште бе со вакви работе ??

Со вакви људи и со Лисјата што паѓаат нема Европа за тебе Македонијо моја !

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Све е работа на вкус.Јас лично не би ја мрднал раката да се пипнам меѓу нозе за оваа ,а камо ли да дигнам рака на некој друг:toe:
Уствари и тепањето за женско го рачунам за примитивизам од највисок степен , тоа се гледа и на документарците за животни .....

Kajgana Shop

На врв Bottom