Тепачка за Сања Николиќ!

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
Ах Сања :back: баш е слатка.................слаткар и тој бившиот нек си ебат матер нека се убијат ако сакаат.

ах, колку вредна информација... помало три.

сега Тони Зен во акција ке настапи, и со Слаткар на тој ке му кршат кичмата :toe:

Алал да му е... одам да го частам пиво... го вежал слаткар причините не се важни :)

Толку од гетото. Да беше гето ќе знаеше како да мавне „дифенс“ уште пред да налета боксот, ама ете... гето во песни, бокс во живо. ;)

Девојкава имала сообраќајка пред некое време?! Боже, колку не сум во тек со нашава „елита“!!!

Толку од гетото. Да беше гето ќе знаеше како да мавне „дифенс“ уште пред да налета боксот, ама ете... гето во песни, бокс во живо. ;)
Тука се гледа колку се лажни нашиве ''рапери''. Иначе ако го заслужил , наздравје нека му е боксот.

Па и ја пред 2 недели се степав со едни 10 години постари од мене во маракана па што -.-

и така тулумбата ја направија еклер.....:pos2:

Работата е шо ја не би се степал за Сања, ама би сакал да го истепам Слаткар. Многу никаков чоек. Се прави звезда. срамота.
Не ми е јасно зошо само сочен бикс испил? Зошо не и некоја нога по глаа, па да му дое памет малце, и ко чоек да научи да збори.

Работата е шо ја не би се степал за Сања, ама би сакал да го истепам Слаткар. Многу никаков чоек. Се прави звезда. срамота.
Не ми е јасно зошо само сочен бикс испил? Зошо не и некоја нога по глаа, па да му дое памет малце, и ко чоек да научи да збори.

Човекот си е гето мето ама нејќе да се тепа, поштен демек :icon_lol:

Оваа Сања заедно со онаа на Сител ми се ептен смотани.Не знам која од која е посмотана и полигава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom