Хмм после доста искуства на оваа тема тврдам дека мора да има баланс. Сум имал доста девојки некои поубави во фаца некои позгодни во тело некои топ и во двете ама еве последниве две поголеми врски ке ги изанализирам на кратко.
Имав девојка многу убава на фаца. Ретко кој не ми рекол еј ама убава девојка, леле многу убаво девојче ама во себе секогаш копнеев по згодно тело. Она не беше толку згодна нити имаше атрибути по кој некој би се завртел ама во фаца беше ангел. Не ми беше доволно и нонстоп се летав по други девојки што ни малце не беа толку убави ама беа згодни во тело. И реков доста е неможам вака ако толку се летам по тело особено нозе и гз (мене најомилени) тогаш доста губам време и да си најдам некоја со згодно тело па и немора толку убава да биде.
И тука следува познатата
пази што посакуваш па така после 1 год сингл од нигде никаде ми улета девојка ептен згодна арно ама...претпоставувате... не беше толку убава.
Како и да е започнав врска дојде и моментот да се видат благодетите од тоа тело и се беше топ. Тесни сукњи, многу високи штикли, вртење на све што е мушко а во кревет бомба. И после некое време почна пак да се раѓа во мене мислата... па и не ми се допаѓа баш во фаца ваква е таква е очите формата и бојата не ми се допаѓаат баш, устата не ми се допаѓа и слично. И пак се фатив како посакувам...еј па немора толку згодна нека буиде преубава во фаца и ми текна на пред некоја година што си викав кога не идев со тие нозе и гз него кога идев со ангелска фаца.
Од тука извлеков поука дека за се во животот треба баланс не треба ни едното ни другото превише а кога би можеле да комбинираме нели тоа би било совршено барем за мене
ангелско лице со топ гз и нозе хммм совршено за мене
....
ПС. Постов е напишан да одговара на темата и ништо повеке од тоа. Никогас не сум бил нити ке бидам нити некој треба да биде до толку површен и работите да ги гледана фаца или тело. Тоа е тоа што привлекува но карактерните особини се клучни за задржување на врската. Измеѓу овие две се бафтав со една добро позната топ модел девојка од кај нас и верувајте по дебилно и мизерно во ситуации не сум се осекал никад.