Тело или фаца?

Што повеќе ве пали?

• Вкупно гласачи
    598
Член од
1 ноември 2012
Мислења
100
Поени од реакции
103
Хмм после доста искуства на оваа тема тврдам дека мора да има баланс. Сум имал доста девојки некои поубави во фаца некои позгодни во тело некои топ и во двете ама еве последниве две поголеми врски ке ги изанализирам на кратко.
Имав девојка многу убава на фаца. Ретко кој не ми рекол еј ама убава девојка, леле многу убаво девојче ама во себе секогаш копнеев по згодно тело. Она не беше толку згодна нити имаше атрибути по кој некој би се завртел ама во фаца беше ангел. Не ми беше доволно и нонстоп се летав по други девојки што ни малце не беа толку убави ама беа згодни во тело. И реков доста е неможам вака ако толку се летам по тело особено нозе и гз (мене најомилени) тогаш доста губам време и да си најдам некоја со згодно тело па и немора толку убава да биде.

И тука следува познатата пази што посакуваш па така после 1 год сингл од нигде никаде ми улета девојка ептен згодна арно ама...претпоставувате... не беше толку убава.

Како и да е започнав врска дојде и моментот да се видат благодетите од тоа тело и се беше топ. Тесни сукњи, многу високи штикли, вртење на све што е мушко а во кревет бомба. И после некое време почна пак да се раѓа во мене мислата... па и не ми се допаѓа баш во фаца ваква е таква е очите формата и бојата не ми се допаѓаат баш, устата не ми се допаѓа и слично. И пак се фатив како посакувам...еј па немора толку згодна нека буиде преубава во фаца и ми текна на пред некоја година што си викав кога не идев со тие нозе и гз него кога идев со ангелска фаца.
Од тука извлеков поука дека за се во животот треба баланс не треба ни едното ни другото превише а кога би можеле да комбинираме нели тоа би било совршено барем за мене :) ангелско лице со топ гз и нозе хммм совршено за мене :)....

ПС. Постов е напишан да одговара на темата и ништо повеке од тоа. Никогас не сум бил нити ке бидам нити некој треба да биде до толку површен и работите да ги гледана фаца или тело. Тоа е тоа што привлекува но карактерните особини се клучни за задржување на врската. Измеѓу овие две се бафтав со една добро позната топ модел девојка од кај нас и верувајте по дебилно и мизерно во ситуации не сум се осекал никад.

Член од
26 август 2011
Мислења
94
Поени од реакции
33
Ако гледаме од женска страна, нели има многу што се „палат“ на стомачни, убаво обликувани гради ,мускули и слично.
Мене пак тоа не ми е пресудно :D Фацата ми е побитна дефинитивно. И свеедно ми е дали има стомачни или не, али многу ми е поубаво кога ќе видам момче со маса а не некој слаб, што мислиш нозете ќе му се скршат. :)

M

MIL

Гостин
U zadnje vreme nekako I dvete raboti sakam da gi ima curata nekam kese na glava da stavam I da rokam , a od druga strana sakam moive race da lizgaat po vosocnata figuricka da se znae so e cicka , gze , stomace ... ednostavno nekako sakam I toa I toa da me zadovoluva

Lyn

Член од
29 јануари 2010
Мислења
257
Поени од реакции
619
U zadnje vreme nekako I dvete raboti sakam da gi ima curata nekam kese na glava da stavam I da rokam , a od druga strana sakam moive race da lizgaat po vosocnata figuricka da se znae so e cicka , gze , stomace ... ednostavno nekako sakam I toa I toa da me zadovoluva
-Сунѓеро

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Лицето ми е најбитно, ако не ми е убав во фаца џабе ако е згоден... А битно ми е да ги има и двете,и да има добро тело ..Али дефинитивно фаца на прво место

Член од
17 октомври 2013
Мислења
887
Поени од реакции
1.877
Фаца. Е сега за телото... Може да се поправи ако е многу слаб. Не би да личи на кроасан од вратот надолу. Наспроти тоа, ако има повеќе килограми од што би сакала... ние жените нели душа им вадиме на мажите и сме кучки со константен ПМС па секако ќе се исуши:D

Член од
28 август 2013
Мислења
4.389
Поени од реакции
13.359
Убаво газенце и ноџиња, а за фацата не е битно, може ќеса да се стаи и слика од Адриана Лима....

CHukioo

Шо треба овде да пишам бе? -.-'
Член од
30 март 2011
Мислења
63
Поени од реакции
22
Моментало сум во ситуација каде девојчето е гром (и фаца и тело) ама нема понашање воопшто.. срам ми е да гозапознам со другарите :/

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
Убаво газенце и ноџиња, а за фацата не е битно, може ќеса да се стаи и слика од Адриана Лима....
Така,така..и ти можеш кеса и слика од Орландо Блум да ставеш. :P

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Стандард машки балкански одговор :facepalm:

Хеј и јас да одговор инаку одговорот би бил фаца, поточно сакам да има некоја мила фаца едноставно да има моменти да посакаш да ја гледаш само :icon_mrgr: и да се чуствуваш феноменално. Што се однесува до телото кој не сака да има партнер кој ќе биде привлечен? Секој сака :)

Член од
27 мај 2013
Мислења
719
Поени од реакции
537
Лице! А тоа што сте запнале дека може да биде дебела...Па, боље да љуља, него да жуља ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom