Тело или фаца?

Што повеќе ве пали?

• Вкупно гласачи
    598

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
ако е тело гром,фаца се средува посекако,ретко која излегува природна денес на фаца,сетинзи,мејкап/си,фризури и триста чуда го пролепшават женското лице да не ти се верува :D

сабајле станваш до неа :гик:
Јас па го мислам обратното :). Ако телото е лом, секогаш може нешто да се преземе за да го среди, а ако фацата и' е лом - само на хирургија :rolleyes:.
Он: Пре би фаца него тело( во граници на нормала второво) :).

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Јас сум за некој разумен баланс.

Секако, не барам некој преубав и презгоден, само да биде убав и згоден. :pipi:

Мајмуне, на диети ќе ја ставаш? Ќе трча со тебе заедно?
Ами ако ти рече, а не фала душо, ти вежбај си за тебе, јас многу си ги сакам моиве спојлери и ме мрзи да правам тело?
ти одговорија подолу срцка, лично јас вежбам како луд поради љубов кон тоа и бидејќи имам замислено нешто што јас го нарекувам по мои критериуми совршенство кое морам да го достигнам (и умствено и психички), е сега ако можам јас да се трудам толку, да вложувам и да се откажам од милион работи кои сум ги правел, јадел и сакал би сакал и онаа која ќе биде со мене барем малку да ме почитува и да се одржава, не барам да биде фитнес модел, ниту манекенка али за добро тело не е голема филозофијата ако се сака.
--- надополнето: 13 ноември 2013 во 21:53 ---
Ако девојката е навистина "запуштена", тогаш автоматски смета дека тоа е во ред и автоматски нема (силна) волја да го смени тоа.
Дечкото ако е фитнес фанатик (го цитирав Мајмун и во случајов тоа и е), веројатно би му сметало што девојката не се грижи дали изгледа ок. Затоа и го прашав што би правел ако таа го одбие неговиот план да ја "моделира".
Подобро би му било да влезе во врска со девојка што изгледа нормално да кажеме, отколку со девојка која не изгледа така, бидејќи штом таа дотогаш не се замарала за изглед, тешко дека тогаш ќе почне.
Како што и сам кажа, не се компатибилни во тој поглед.
Но, не мора да значи дека на сите фит дечки ќе им смета што девојка им е малце "елегантно пополнета". Не сите се ... кој збор го барам? Аха, површни. ;)

:noze:
хахаха ај кажи ми како би ја измерил интелигенцијата која ја поседува првично, на прв поглед?
не значи дека ако има добро тело е и глупава и далеку од тоа, имаш доста интелигентни и успешни девојки на секое поле кои се грижат за себе, ако ме сметаш за „површен“ грешиш чедо и тоа премногу.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.274
Поени од реакции
6.989
Јас па го мислам обратното :). Ако телото е лом, секогаш може нешто да се преземе за да го среди, а ако фацата и' е лом - само на хирургија :rolleyes:.
Он: Пре би фаца него тело( во граници на нормала второво) :).
мислиш ко плавуша :P

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.146
Поени од реакции
16.079
ти одговорија подолу срцка ...

Те молам, немој со срцки да ми се обраќаш, ко прво.
Второ, со се што си пишал се согласувам, ако си ме прочитал убаво ќе си видел тоа и ти. Никој тебе не те нарече површен.
И трето, на единственото прашање што те прашав, само тоа не си го одговорил. А те прашав - Ако девојка ти, не сака да намали тежина иако ти ја убедуваш дека ќе биде тоа подобро за неа и остало, како ќе реагираш? Ќе ја оставиш бидејќи физички нема да ти одговара?
Бидејќи си далеку од површен како што кажа, претпоставувам дека нема да го направиш тоа, доколку во се друго ти одговара и ја сакаш.
Не ни мора значи да ми одговараш. (y)

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.274
Поени од реакции
6.989
Те молам, немој со срцки да ми се обраќаш, ко прво.
Второ, со се што си пишал се согласувам, ако си ме прочитал убаво ќе си видел тоа и ти. Никој тебе не те нарече површен.
И трето, на единственото прашање што те прашав, само тоа не си го одговорил. А те прашав - Ако девојка ти, не сака да намали тежина иако ти ја убедуваш дека ќе биде тоа подобро за неа и остало, како ќе реагираш? Ќе ја оставиш бидејќи физички нема да ти одговара?
Бидејќи си далеку од површен како што кажа, претпоставувам дека нема да го направиш тоа, доколку во се друго ти одговара и ја сакаш.
Не ни мора значи да ми одговараш. (y)
ПМС ?? :(

Член од
14 октомври 2013
Мислења
75
Поени од реакции
104
Лицето ми е најбитно, ако не ми е убав во фаца џабе ако е згоден... А битно ми е да ги има и двете,и да има добро тело ..Али дефинитивно фаца на прво место
Ако најдеш некој со крајно секси фаца, ама никакво тело, можеш да му ја отсечеш главата и да ја чуваш во фрижидер. Само на погорните полици стави ја, подолго ќе трае.

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Ако најдеш некој со крајно секси фаца, ама никакво тело, можеш да му ја отсечеш главата и да ја чуваш во фрижидер. Само на погорните полици стави ја, подолго ќе трае.
WTF???
Морбидни филмови си правиш дефинитивно за една ствар што ја кажав..дека бирам дечки кои имаат лице и тело ..иначе би ми бил ДРУГАР!

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Ослабување/здебелување т.е. општо здобивање со добра форма (изглед) .
Мислам дека таа „метода“ може да помогне само во релативно мал број случаеви.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Мислам дека таа „метода“ може да помогне само во релативно мал број случаеви.
Погрешно мислиш. Напротив, сврти се наоколу, има голем број успешни случаеви ( процент од истите се застапени и кај кајганџии од бодибилдинг темите). А за да не се префрлиме на тие теми, зошто нели, веќе има постоечки, прекинуваме со дискусијата.

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Тој метод помага во 100% од случаите... Дури и да имаш генетски деформации на телото.
Ако некој подобро изгледа кога е слаб отколку кога е дебел, тоа сепак не значи (во повеќето случаеви) дека кога е слаб изгледа добро. Ајде доста глупости.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.672
Поени од реакции
48.777
Тело се оправа, се регулира, се подесува. фаца нема оправање, тоа и е. Затоа е боље да си женско, со тек на време се пролепшуваат, каквиукрепи од основни и средно, со бркови, гадни никакви-какви пичиша стана, вака мушко, грд ако си ќе си скапеш грд, боље почни пари да правиш пошто толку ќе ти биде.

Kajgana Shop

На врв Bottom