Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
20 јануари 2008
Мислења
387
Поени од реакции
27
Кај мене падна. :\
7 и пол часа и реконект. :\

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Kај мене падна некаде кај 8 саата. Можда и било точно 8, само што не проверив, ми падна пред две минути :)

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76

Kablovski Kabel Net Stumica Сега за сега 6 дена...ќе ви пишам по недела дена пак :)

Малку е оф топик ама многу сум испровоциран од телекомот бев корисник 2 години и никогаш повеќе во животот...Поздрав

P

Princ

Гостин
T-Home, мамичето ваше фашистичко!
Каква логика наоѓате бе во реконектирање на секои 3 часа??? Што е следно, реконектирање на секои 20 секунди??
Гомнари сте жими мајка. Продолжете вака и ова ќе биде втората голема група корисници што ќе си одат од кај вас. Нема да ви се вратат по трет пат, сигурно.

Член од
20 јануари 2008
Мислења
387
Поени од реакции
27
Омг.
Се јавив во телеком и тој ми вика па што порано беше на 1 час реконектирањето - мењавање ип.
Не знам, но се е океј кај мене само ова реконектирање ме нервира иако кај мене сега се реконектира после 6 часа... :\

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Колку е закон коа си на сред raid или пак си начекал добар хедшот на некој фпс и тогаш ти се реконектира АДСЛ-от оти си забораил сам да го ресетираш пред да почнеш да играш..........NOT!!! Добро бе, толку напредна технологија, па да не може нонстоп упалено да биде како кабелскиот????

Г

Гоццццце

Гостин
Жалете се бе , знаете сами како беше пред 3-4 години па како фино се управија.

P

Princ

Гостин
Неќат да чујат овој пат. Синоќа тој на смена грубо ми се испонаша у стилу "никаде не сме обврзани на колку време ќе ве реконектираме". Или со други зборови, ќе ве дисконектираме онолку често, колку што ние сакаме.
Мене бидејќи ужасно многу ме пизди толку честото реконектирање, најверојатно од септември ќе се префрлам на оф.нет, иако се отепав пцуејќи и по нив. Тие барем не реконектираат воопшто, туку тебе кога ќе ти текне ќе си се реконектираш, што е еден голем плус.

Од друга страна, една работа ме прави среќен. Ме прави среќен тоашто дојде време кога ISP-ата си ги селектираме и по онаа ситница "на колку време не реконектираат". Тоа е за поздрав :smir:

С

Спенсер

Гостин
Јас имам WADSL 15gb, не дека правам реклама,али имам интернет 24/7, со добра брзина, денес симнувам торрент 4гб цело време со 110-120кб/с,е маана е тоа шо е 1мбит, да беше барем 2,а и цените малце се поголеми, поздрав

@Princ Чичко ми има АДСЛ 101 (он нет), кога да појдам кај него,он дреме на интернет,ми се нема пожалено,а за теничката поддршка немам зборови, сум се јавил 2-3 пати,и дечките се доста услужливи, дури имав поголем проблем, и дечкото ми вика, ај да не трошип телефон,за 10мин ке ти се јавам, да ти кажам дали ке имаш или ке немаш интернет,

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Уау. Љубезни станале. :)

Г

Гоццццце

Гостин
Се напиздија, мислат којзнае кој се но монополот бар со интернетот е срушен.
Соберете се , бојкотирајте го , префрлете се на друг и ке се сменат.

Kajgana Shop

На врв Bottom