Да да.Изгледа на МаксТВ ќе ги пуштат Арена Спорт каналите, барем во она Мени > Мозаик кога се иде, ги има ама уште е црна сликата, ваљда тестираат нешто
Кои интересни работи се емитуваат на тие канали?Изгледа на МаксТВ ќе ги пуштат Арена Спорт каналите, барем во она Мени > Мозаик кога се иде, ги има ама уште е црна сликата, ваљда тестираат нешто
Спорт има.Кои интересни работи се емитуваат на тие канали?
Звер си а?Спорт има.
Навистина ти вика дечкото даваат спорт на нив .. претежно на Аренаспорт1 даваа српско првенство мислам знам дека дербито Партизан - Црвена Звезда одеше на тој канал ко за инает да не можам да гледам на РТС ..Звер си а?
Еве да се изјаснам, кои интересни спортски настани ги пренесуваат?
http://www.tvarenasport.com/Звер си а?
Еве да се изјаснам, кои интересни спортски настани ги пренесуваат?
Не.Имат гајле неколку дена од штек да е исклучен рутеров од интерентов, пошто немат да сум дома?
Што сака авторот со ова да каже ? Ако е во буквална смисла без некаква доплата, одлично !Кого ќе гледате ако се паднат сите во ист термин сега за Лигата на Шампионите?
Сега само со MaxTV одберете го натпреварот што сакате да го гледате од најпрестижниот Европски фудбал и тоа на совршена HD-слика, промотивно до крајот на септември!
Чудно ми е да е све гратис. Сега се обидуваат да ги смират корисниците бидејќи не го пуштија СК ПРАЈМ.Што сака авторот со ова да каже ? Ако е во буквална смисла без некаква доплата, одлично !
СК ПРАЈМ им предложиле на нашива оператори, ама не биле заинтересирани. Кога дојде сега јајцето на гз, сега се интересираат.Имаше инфо за СК Прајм, и ако го пуштат нема да може да се гледа шпанска лига бидејќи лигата нема права да биде емитувана во Македонија. Е сега преговори има во тек да се легализира и тоа.
За Аренаспорт, можно е да се чека на Телма дали ќе ги откупи правата од Серија А или не.
А во мени-мозаик после спортклуб може да се видат 8 уефа затемнети канали.
Отвори мозаик, после спортклуб почнуваат. Уефа_Канал именувани се кај мене али сликата е темна. Веројатно секој натпревар ќе се пренесува и бираш кој сакаш гледаш.Кои се тие 8 УЕФА канали?