Мигрирај онлајн, постапката е 10 минути. За ден-два, ќе те префрлат...Денес или утре мигрирам во макс 100. Освен лична карта на родител треба нешто друго?
Би требало. Биди среќен да е така. Јас кога уплаќав на тој пред мене му наплатија и пенали 5120 денари одприлика го фатија пеналите. Ама ништо не се побувни човекот. Се гледа појма немаше од животот. Си извади пари коклу што му побараа и си плати. Види и за тоа расчисти.Уште ова ме интересира, телефонската сметка за месец Септември ќе изнесува и од стариот и од новиот пакет?
Koristi ruter so swich ce te otkrijat a ne e dozvoleno kolku sto znam ama ako se prasuvas daleku ce stignes :pos2:Едно прашање: Овај MaxAdsl пакетов со 2048/256 Kbps* ( download/upload ) и 100 GB ограничување за 1650 денари, дали може да се подели меѓу двајца ?
Не збори на памет. јас кога прашав ми рече таа ДОЗВОЛЕНО е до 4 компјутери, а и 3-4 поста погоре го има напишано истото.Koristi ruter so swich ce te otkrijat a ne e dozvoleno kolku sto znam ama ako se prasuvas daleku ce stignes :pos2:
ајде бе...и што ако ме фатат дека делам на 5???... прво и основно ако си позади рутер не може да те фатат, излагаш со една јавна ип...нигде не пишува во договорот на колку ком можеш да делиш..така да можеш слободно да делиш на колку сакаш, со тоа што си го нарушуваш квалитетот на интернетот ако 2 или 3 цицаат истовременоНе збори на памет. јас кога прашав ми рече таа ДОЗВОЛЕНО е до 4 компјутери, а и 3-4 поста погоре го има напишано истото.
Jas od on net go delam so komsijata so swich i ne me imat otkrienoKoristi ruter so swich ce te otkrijat a ne e dozvoleno kolku sto znam ama ako se prasuvas daleku ce stignes :pos2:
Бидејќо кога станува збор за делење на интернетот најактуелно е прашањето дали да купат свич од 600 денари или рутер од 3-4-5000 денари.ајде бе...и што ако ме фатат дека делам на 5???... прво и основно ако си позади рутер не може да те фатат, излагаш со една јавна ип...нигде не пишува во договорот на колку ком можеш да делиш..така да можеш слободно да делиш на колку сакаш, со тоа што си го нарушуваш квалитетот на интернетот ако 2 или 3 цицаат истовремено