ич да не се секираш, ќе те скинат кај и да е .. мерачот одвреме на време се заглавуваВкупен остварен сообраќај 32280.62 MB
хмм 32 гига и уште не ми ја намалиле брзината
хаха знам али чудно ми е, обично кога се заглавува е под 25 гига, а моментално пишува дека имам 40 гигабајти а сеуште е таа брзина.ич да не се секираш, ќе те скинат кај и да е .. мерачот одвреме на време се заглавува
Пренос преку оптика/оптички кабли од Септември.ке понудат ли нешто овие Ново или стапов...
*во 5 региони на Скопје.Пренос преку оптика/оптички кабли од Септември.*
Драчево има ли ?? ке им ебам суратот ако нема :baeh:*во 5 региони на Скопје.
Тоа не знам кој би можел да го одговори. Инаку колку што знам сите поголеми телефонски централи како таа во Драчево се поврзани со оптички кабли одамна со главната централа. Колкав им е капацитетот на каблите и нивната намена... Ставре знае. Да му пуштиме мејл на Бејкерс, можеби ќе ни каже. Или ако некој знаеш од поштата да отидеме да го прашаме.Драчево има ли ?? ке им ебам суратот ако нема :baeh:
Немам ама ке прашам некој ако има, мене ме нервираат што немаме Т-ком продавница кај нас па да си платам сметките..Тоа не знам кој би можел да го одговори. Инаку колку што знам сите поголеми телефонски централи како таа во Драчево се поврзани со оптички кабли одамна со главната централа. Колкав им е капацитетот на каблите и нивната намена... Ставре знае. Да му пуштиме мејл на Бејкерс, можеби ќе ни каже. Или ако некој знаеш од поштата да отидеме да го прашаме.
Не ти се правилно поврзани телефонот-модемот-сплитерот. Пред сплитерот (каде што влегува оној кабел што доаѓа од бандерата) не треба да има ништо приклучено, или пак имаш 2 телефони од кои едниот е неисправен и прави проблеми. Најдобро обрати се на 080012345 тие ќе ти кажат како да постапиш :wink:зошто кога ми ѕвони тел, ми паѓа нетот?