Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.222
Поени од реакции
6.269
Да ти кажам право и да ми ја намалат сега за саат време ке мора пак да ми пуштат полна брзина така да овој месец максимум сум искористил.

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
794
ех, среќни луѓе сте вие, мене да ме оставеа така 3 дена на неограничено имаше да му удрам download internet - Yes to all . ама шо е тука е.
:eek:ftopic: па ако сакаш неограничен префрлисе на дуо ехтрем на он нет и не само неограничен туку и 10мб ке ти биде брзината

Член од
9 ноември 2007
Мислења
395
Поени од реакции
6
:eek:ftopic: па ако сакаш неограничен префрлисе на дуо ехтрем на он нет и не само неограничен туку и 10мб ке ти биде брзината

Да ама во тоа време кога ке дојдат он нет да му уклучат интернет кај другите download-ot ке биде 10мб, али у секој случај верувам дека он нет пак ке бидат појаки на уста.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Не знам колку би ти го препорачал тоа. И кај мене наизменично се синхронизира брзината, помеѓу 7000 и 10.240
во моментов
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 764 / 9.509
вчера се пожалив ама ми кажаа дека на новите корисници им се пуштало одма 10, додека на постоечките од први март ќе почнат да покачуваат. Оној од другата страна неќеше да разбере и да ме дослуша дека мене веќе ми е зголемена само не се синхронизира секогаш на 10.
Сепак ќе им дадам јас недела-две-три.
Ајде утре е први, па еве во текот на неделава ќе видам како ќе се понаша. На другар што живее преку улица уште пред неколку дена му покачија на 10мбпс. Торенти со 1МБ во секунда симнува. Јас денес тестирав дома, повеќе од 840КБ не кренав.

П.С. Приватни тракери (torrentleech) користам па да не ме цитира некој, брзината ти зависи од сидовите...:)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
403
Поени од реакции
7
на торенти мерите вие брзина.
земи направи download од брз сервер па ќе видиш колку и е максимумот на линијата.
не торенти.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
земи направи download од брз сервер па ќе видиш колку и е максимумот на линијата.
не торенти.
Ништо не е подобро од приватен торент.

Член од
12 март 2007
Мислења
650
Поени од реакции
73
лесно е да се рече. тешко да се финансира, мислиш ја нејќам неограничено ама.... пусти пари

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
лесно е да се рече. тешко да се финансира, мислиш ја нејќам неограничено ама.... пусти пари
Duo Extrеme - 10 мб неограничен download 1499 денари (1768 со ДДВ)
Call & Surf Comfort+ - 10 mbps 150 gb download 1.999 денари (2.359 со ДДВ) :raz:

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Duo Extrеme - 10 мб неограничен download 1499 денари (1768 со ДДВ)
Call & Surf Comfort+ - 10 mbps 150 gb download 1.999 денари (2.359 со ДДВ) :raz:
да али затоа ние не можеме да имаме дуо екстрим бидејки е само за Скопје таа понуда

Член од
9 ноември 2007
Мислења
395
Поени од реакции
6
Eve i 1-vi dojde nemaat smeneto nisto.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
П.С. Приватни тракери (torrentleech) користам па да не ме цитира некој, брзината ти зависи од сидовите...:)
не торенти.
Види напоменав погоре што и како користам. Ако незнаеш што точно е тоа, прогуглај ќе видиш дека кои брзини се добиваат од торентлич.

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
794
+ види дали толку паѓа call & Surf како што паѓа дуото. :pos2:
Јас сум корисник на дуо ехтримот не е точно дека пага конекцијата во тоа можам да те уверам бев на соло101 пакетот од он нет а нели познато е дека солото всушност е адсл100 односно он нет само го препродаваше тој пакет од телеком а конекцијата тогаш пагаше на секои 6 саати

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Стигна новите брзини кај вас од call & surf или сеуште ништо?

Kajgana Shop

На врв Bottom