ех, среќни луѓе сте вие, мене да ме оставеа така 3 дена на неограничено имаше да му удрам download internet - Yes to all . ама шо е тука е.
ftopic: па ако сакаш неограничен префрлисе на дуо ехтрем на он нет и не само неограничен туку и 10мб ке ти биде брзината
Ајде утре е први, па еве во текот на неделава ќе видам како ќе се понаша. На другар што живее преку улица уште пред неколку дена му покачија на 10мбпс. Торенти со 1МБ во секунда симнува. Јас денес тестирав дома, повеќе од 840КБ не кренав.Не знам колку би ти го препорачал тоа. И кај мене наизменично се синхронизира брзината, помеѓу 7000 и 10.240
во моментов
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 764 / 9.509
вчера се пожалив ама ми кажаа дека на новите корисници им се пуштало одма 10, додека на постоечките од први март ќе почнат да покачуваат. Оној од другата страна неќеше да разбере и да ме дослуша дека мене веќе ми е зголемена само не се синхронизира секогаш на 10.
Сепак ќе им дадам јас недела-две-три.
Ништо не е подобро од приватен торент.на торенти мерите вие брзина.
земи направи download од брз сервер па ќе видиш колку и е максимумот на линијата.
не торенти.
лесно е да се рече. тешко да се финансира, мислиш ја нејќам неограничено ама.... пусти париftopic: па ако сакаш неограничен префрлисе на дуо ехтрем на он нет и не само неограничен туку и 10мб ке ти биде брзината
Duo Extrеme - 10 мб неограничен download 1499 денари (1768 со ДДВ)лесно е да се рече. тешко да се финансира, мислиш ја нејќам неограничено ама.... пусти пари
да али затоа ние не можеме да имаме дуо екстрим бидејки е само за Скопје таа понудаDuo Extrеme - 10 мб неограничен download 1499 денари (1768 со ДДВ)
Call & Surf Comfort+ - 10 mbps 150 gb download 1.999 денари (2.359 со ДДВ) :raz:
+ види дали толку паѓа call & Surf како што паѓа дуото. :pos2:Duo Extrеme - 10 мб неограничен download 1499 денари (1768 со ДДВ)
Call & Surf Comfort+ - 10 mbps 150 gb download 1.999 денари (2.359 со ДДВ) :raz:
П.С. Приватни тракери (torrentleech) користам па да не ме цитира некој, брзината ти зависи од сидовите...![]()
Види напоменав погоре што и како користам. Ако незнаеш што точно е тоа, прогуглај ќе видиш дека кои брзини се добиваат од торентлич.на торенти мерите вие брзина.
земи направи download од брз сервер па ќе видиш колку и е максимумот на линијата.
не торенти.
знам ги цените, а друга работа што duo extreme нема у кочани уште.Duo Extrеme - 10 мб неограничен download 1499 денари (1768 со ДДВ)
Јас сум корисник на дуо ехтримот не е точно дека пага конекцијата во тоа можам да те уверам бев на соло101 пакетот од он нет а нели познато е дека солото всушност е адсл100 односно он нет само го препродаваше тој пакет од телеком а конекцијата тогаш пагаше на секои 6 саати+ види дали толку паѓа call & Surf како што паѓа дуото. :pos2: