Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Мене ми е од вчера потпишен договорат, и сега кога се логирам да проверам сообраќај не ми пишува пакет Максадсл100, нема ништо:toe:
И мене исто ми беше, ја, приметив по брзината. Само незнам дали исто важи и за тоа со телефонот, беспари и такви срања.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
И мене исто ми беше, ја, приметив по брзината. Само незнам дали исто важи и за тоа со телефонот, беспари и такви срања.
Се е ок дечки, за септември ми дојде најефтина сметка за тел + интернет досега, откако постои интернетот во МК.

И така е за Call&Surf непишува на кој пакет си.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Се е ок дечки, за септември ми дојде најефтина сметка за тел + интернет досега, откако постои интернетот во МК.

И така е за Call&Surf непишува на кој пакет си.
Исто и кај мене, сметката изнесуваше 1800 денари ( сосе ддв и сл. глупости ). Во животот таква сметка не е стигнала, секогаш беше >2500

Член од
8 август 2008
Мислења
447
Поени од реакции
17
god bless u ace element мене нонстоп над 2500 денари ми стига, но што да правам нонстоп зборење има на фиксен

Член од
2 април 2007
Мислења
394
Поени од реакции
13
IpTv кај Т- Home дури на крај на Ноември - too much issues.(ќе има нови пакети, дали ќе може да се прфрлиш од постоечките не знам)
ОнНет со IpTv тврди дека ќе почне во Јануари.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
IpTv кај Т- Home дури на крај на Ноември - too much issues.(ќе има нови пакети, дали ќе може да се прфрлиш од постоечките не знам)
ОнНет со IpTv тврди дека ќе почне во Јануари.
IPTV то бара 5мбпс (2x2.5mbps за два стреам канали).
За основен Call&Surf ќе треба да имаат 5mbps.

Значи вкупно барем 10mbps до корисник ќе треба да испорачаат.

Член од
8 август 2008
Мислења
447
Поени од реакции
17
IPTV то бара 5мбпс (2x2.5mbps за два стреам канали).
За основен Call&Surf ќе треба да имаат 5mbps.

Значи вкупно барем 10mbps до корисник ќе треба да испорачаат.
не беше 8мбпс за да ти иде smooth ИПТВ ?

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Абе 3 дена зеза интернетов. На моменти е ептен спор!! :nenene:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
не беше 8мбпс за да ти иде smooth ИПТВ ?

За IPTV ти треба 10 Мbps конекција да имаш за на супер квалитет да гледаш телевизија. Во Софија со повеќето интернет пакети ти даваат IPTV бесплатно, ама треба супер конекција за да гледаш исто како на тв.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
За IPTV ти треба 10 Мbps конекција да имаш за на супер квалитет да гледаш телевизија. Во Софија со повеќето интернет пакети ти даваат IPTV бесплатно, ама треба супер конекција за да гледаш исто како на тв.
Абе остај ти Софија...
За овде од секого добивам разни информации, еден ми вика 8 мб, друг 10...

што му е на интернетов многу е спор ?
Расипан е бе :pos:

Абе 3 дена зеза интернетов. На моменти е ептен спор!! :nenene:
Зеза и кај мене, јас сум и прикрај со лимитот а вчера имав неверојатна брзина од 62кбпс ДАУНЛОАД :vozbud:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Вчера интернетов беше катастрофа...:tapp:

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Вкупен остварен сообраќај 105304.42 MB
нема шанси.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.616
Aј ако знае некој нека ми помогни.
Имено,на мојава конекција,на мојов модем,кај мене дома, на мојот компјутер и лап топ брзината е 3 мб просечно,а треба да биди 6...Ставам друг компјутер ко ништо крева 5200,што би значело дека е до моите компјутери.....сеа прашањето ми е што можи да е до компјутерот...мрежната,вируси...дај препорачајте некое програмче за чистење. да пробам нешто да го средам,ако не е до тоа дали да купам друга мрежна картица.....ХЕЛП!!!!:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom