Друже не е до нив работата,до компјутеро мој е,пробав со 2 други компјутери и таман си е брзината.....само не знам во мојов цом што е работаваДобро луѓе зошто не поднесете приговор на 177 ?
Па ако е така работата ке го форматирам уште утре да видам дали ке се решит проблемот.Друже не е до нив работата,до компјутеро мој е,пробав со 2 други компјутери и таман си е брзината.....само не знам во мојов цом што е работава
А на кои да проверуваме? Абе јас само им се јавувам катастрофа ми е спор интернетов порано повеќе симнував побрз беше сега ништо не симнувам по спор еПошо последно ко се јавив ми рекоја дека ке го пријавеле проблемот, изглеа го пријавија и сабајлево ми се јавија од t-home и фино лепо ми рекоја не меродавни биле веб страниците кај шо го мерам интернетот, јас му викам ам ај не се меродавни тие веб страници ами ко ке спуштам се глеат со колку спуштам, тој упорен не не се меродавни, и му викам убо ко така фала на помошта. И вечер ко ке дојдам од школо ке му мавнам формат па да видам дал ке се средит нешо, а ако не се средит ич матер не им ебам го менвам нетов.
:pos2:Не мора да значи ако е до компјутерот и ајде формат одма
Има врска и до перформансите,еве кај мене шо е на 3.0 Ghz(еднојадрен) и кај еден мој другар 2.4(quad) има доста разлика,пример тој од рапидшер симнува со околу 750-800кб/с(роби) а јас со едвај 400.
Немој уште еднаш вака :smir: И ја како голем лаик па знам дека не е точно тоа (=Не мора да значи ако е до компјутерот и ајде формат одма
Има врска и до перформансите,еве кај мене шо е на 3.0 Ghz(еднојадрен) и кај еден мој другар 2.4(quad) има доста разлика,пример тој од рапидшер симнува со околу 750-800кб/с(роби) а јас со едвај 400.