На спиидтест и на мене истата брзина ми ја покажува, а ако може некој да даде линк од кај да проверам на он нет.Max Adsl 100 GB - 6 mbps/768 kbps upload
Кај мене е ептен стабилно.
Интернетот во Тетово е премногу стабилен.
Ако немаш премиум акаунт оди многу бавно спуштањето. Пробај од netload да ваѓаш, од таму е со максимална брзинаА да ве прашам, кога даунлоадирам торент или од лимевире например оди супер, а сега со рапид со мегааплоад и од други страни такви гледам со 60кбс оди. Што е работава?
ФалаГо има и на други места, јас мојот го купив од беверли трговскиот горе продавницата за електроника, зошто ми требаше уште еден дека имам повеќе телефони дома и на различни места се. Али мислам дека беше 500-800 денари. Нешто така. Отиди во продавница за електроника и прашај дали имаат сплитер.
Овде во Скопје се е океј. Гарант таму некој со Штипјанец се искарал. :wink:Ме интересира дали проблемот што беше до пред некој час беше само во Штип или и пошироко? Буквално на сите другари/ки што се јавив, никој неможеше да се конектира на интернет:nesvest:
Ја чекав да се сетат и дочекав. Од пред една недела конечно брзината е како што треба. А и ме радува тоа што интервенирале на твојата реакција.Фала богу брзина да ми зголемат. Им пишав на ОнЛајн Поддршката и ми ја зголемија, па ако на некој не му е зголемена нека им пише, можеби ќе ви ја зголемат.
Мене ми го префрлија пакетот, а не дојдоа со опремата. Незнам што е фората. Не беше одма тоа, по една недела ми се чини.Мене ме интересира дали зголемениот лимит на Call&Surf важи од кога си го потпишал договорот или од коа ќе дојдат да ти ја инсталираат опремата?
Мене ми е од вчера потпишен договорат, и сега кога се логирам да проверам сообраќај не ми пишува пакет Максадсл100, нема ништоМене ми го префрлија пакетот, а не дојдоа со опремата. Незнам што е фората. Не беше одма тоа, по една недела ми се чини.