Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
080012345 јави се и пријави... ако ништо не сторат за некој ден, тогаш поднеси жалба на 171 :helou:
Се јавив ми рекоа до крај на Октомври немаат врска еве сеа пак им зборев зошто ми паѓа нетот на 10-15 минути ми вика струја провери си:uvo:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
ихаа, јас пак заебав нешто :nesvest:
на овој томсонов што е, не ми го прифаќа пасвордот што ми е даден со јузерот :nesum:... му се има нешто слично случено на некој од вас ?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.607
Поени од реакции
14.447
Дали од кога ке го надминам лимитот, само брзината ми се намалува, или треба и да доплатам за секое наредно даунлоадирање ?

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
А сега да си приклучам интернет од АДСЛ треба да го поврзувам нешто со домашниот телефон?

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.616
А сега да си приклучам интернет од АДСЛ треба да го поврзувам нешто со домашниот телефон?
Да батка,ке ти дадат сплитер(разделник) во кој ке влегува кабелот од фиксниот телефон,а од него ке излегуваат 2 кабли,едниот за во модемот што ке ти го дадат,а другиот во телефонот.....

П.С
Луѓе,уште бе ви паѓа интернетот на 5 мин????:nerv: :nerv:

Член од
24 ноември 2005
Мислења
185
Поени од реакции
1
П.С
Луѓе,уште бе ви паѓа интернетот на 5 мин????:nerv: :nerv:[/quote]

Da ....... a od koj grad ili naselba si?

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Знае некој од каде може да се симнат драјвери за томсонот ( сакам да го поврзам преку усб со ПЦ ). Јас најверојатно го имам изгубено ЦДто што ми го дадоа, го нема никаде дома :nesum:

butterfly1135

Tutto questo amore...
Член од
30 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
5
Да батка,ке ти дадат сплитер(разделник) во кој ке влегува кабелот од фиксниот телефон,а од него ке излегуваат 2 кабли,едниот за во модемот што ке ти го дадат,а другиот во телефонот.....

П.С
Луѓе,уште бе ви паѓа интернетот на 5 мин????:nerv: :nerv:

Кај мене така пагјаше 2-3 дена, вчера цел ден беше добро - рекорд uptime 6 саати не падна, и толку му беше евего сеа пред 30 мин почна пак да пагја и тоа на 20 - 30 секунди!!! КАТАСТРОФА:tapp:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.607
Поени од реакции
14.447
Кај мене така пагјаше 2-3 дена, вчера цел ден беше добро - рекорд uptime 6 саати не падна, и толку му беше евего сеа пред 30 мин почна пак да пагја и тоа на 20 - 30 секунди!!! КАТАСТРОФА:tapp:
Не знам што е работава еве го и кај мене нон-стоп пага.:tapp:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
да ми каже некоја дали е негораничен лимито веке оти кај мене веке 5-6 дека одкоа ми е поминан и пак е со иста брзина

Член од
2 април 2007
Мислења
394
Поени од реакции
13
За паѓањето ангажирани се тимови од Cisco, Alcatel (како и тимови на Deutche telecom) - се е поради IpTV услугата која планираа да ја пуштат пред 2 месеца но ете - кога ќе се зезне нешто а имаш опрема од различни вендори ќе оправаш со месеци.

Kajgana Shop

На врв Bottom