Кај мене за еден ден :helou:Мигрирав во call and surf, за колку време да ги очекувам ?
Чего средат тоа Јане ставаат сервери за Воип`от па затоа прави проблеми,не е кај тебе проблемот.Јас да сум на твое место би го исклучил и тоа срање и би го џитнал телефонот само мора да ги трпиме затоа што имаат добри линкови и инвестиции па затоа е добар Интернетот ,само друг странски оператор може да ги среди инаку со овие нашиве ни следи бавна смрт.Сега ми работи телефонот кога е исклучен рутерот. Незнам како сам од себе проработе. Не е битно тоа.
Другар на брат ми го има истиот пакет и брат ми неможе него да му врти ниту па другарот на нас. Има некој друг ваков проблем? Татко ми збореше со вработени едни од телеком, му кажаа наводно сеуште им било во тест фаза ВОИП-от межу корисници на истиот пакет, значи тоа бесплатното што го зборат, па може да имало проблеми. Има некој друг ваков проблем приметено?
Јас немав проблем денеска зборував со друг Call &Surf корисник.Сега ми работи телефонот кога е исклучен рутерот. Незнам како сам од себе проработе. Не е битно тоа.
Другар на брат ми го има истиот пакет и брат ми неможе него да му врти ниту па другарот на нас. Има некој друг ваков проблем? Татко ми збореше со вработени едни од телеком, му кажаа наводно сеуште им било во тест фаза ВОИП-от межу корисници на истиот пакет, значи тоа бесплатното што го зборат, па може да имало проблеми. Има некој друг ваков проблем приметено?
Сплитерот смени го.Уф како ме нервира ова кога зборам на телефон ми се гаси нетот. :nerv:
Никојпат не ми било вака, ке се поправи или ?
Иначе имам модем, и на 25гб сум- ако има врска со проблемов.
Смени сплитерот ко што ти кажа тонинтер, ако и тоа не биде, пријави во техничкаУф како ме нервира ова кога зборам на телефон ми се гаси нетот. :nerv:
батка имам ист проблем,сменив и сплитер и пак исто од техничка викаат проблемот е до мене и ако сум сакал да дојдат да проверат ке се платело тоа накнадноУф како ме нервира ова кога зборам на телефон ми се гаси нетот. :nerv:
Јас сум од Штип, инаку паѓа и кај мене, а гледам дека и воипот не ми работи... овие т-хоумци пак нешто заебале работаpak jas .Ima li nekojh dr problem so netot a da e od Dracevo za da znam dali kaj site e problem ili samo kaj mene.Paga netov na sekoi 5-10 min
da tocno ima problemi so intermecov od ista naselba sme more mam..o nivno ....pak jas .Ima li nekojh dr problem so netot a da e od Dracevo za da znam dali kaj site e problem ili samo kaj mene.Paga netov na sekoi 5-10 min
Dobro e me utesi barem ne sum osamen.Ha ha hada tocno ima problemi so intermecov od ista naselba sme more mam..o nivno ....