Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
080012345 јави се и пријави... ако ништо не сторат за некој ден, тогаш поднеси жалба на 171 :helou:
Се јавив ми рекоа до крај на Октомври немаат врска еве сеа пак им зборев зошто ми паѓа нетот на 10-15 минути ми вика струја провери си:uvo:

ихаа, јас пак заебав нешто :nesvest:
на овој томсонов што е, не ми го прифаќа пасвордот што ми е даден со јузерот :nesum:... му се има нешто слично случено на некој од вас ?

Дали од кога ке го надминам лимитот, само брзината ми се намалува, или треба и да доплатам за секое наредно даунлоадирање ?

А сега да си приклучам интернет од АДСЛ треба да го поврзувам нешто со домашниот телефон?

А сега да си приклучам интернет од АДСЛ треба да го поврзувам нешто со домашниот телефон?
Да батка,ке ти дадат сплитер(разделник) во кој ке влегува кабелот од фиксниот телефон,а од него ке излегуваат 2 кабли,едниот за во модемот што ке ти го дадат,а другиот во телефонот.....

П.С
Луѓе,уште бе ви паѓа интернетот на 5 мин????:nerv: :nerv:

П.С
Луѓе,уште бе ви паѓа интернетот на 5 мин????:nerv: :nerv:[/quote]

Da ....... a od koj grad ili naselba si?

Знае некој од каде може да се симнат драјвери за томсонот ( сакам да го поврзам преку усб со ПЦ ). Јас најверојатно го имам изгубено ЦДто што ми го дадоа, го нема никаде дома :nesum:

Да батка,ке ти дадат сплитер(разделник) во кој ке влегува кабелот од фиксниот телефон,а од него ке излегуваат 2 кабли,едниот за во модемот што ке ти го дадат,а другиот во телефонот.....

П.С
Луѓе,уште бе ви паѓа интернетот на 5 мин????:nerv: :nerv:

Кај мене така пагјаше 2-3 дена, вчера цел ден беше добро - рекорд uptime 6 саати не падна, и толку му беше евего сеа пред 30 мин почна пак да пагја и тоа на 20 - 30 секунди!!! КАТАСТРОФА:tapp:

Кај мене така пагјаше 2-3 дена, вчера цел ден беше добро - рекорд uptime 6 саати не падна, и толку му беше евего сеа пред 30 мин почна пак да пагја и тоа на 20 - 30 секунди!!! КАТАСТРОФА:tapp:
Не знам што е работава еве го и кај мене нон-стоп пага.:tapp:

да ми каже некоја дали е негораничен лимито веке оти кај мене веке 5-6 дека одкоа ми е поминан и пак е со иста брзина

За паѓањето ангажирани се тимови од Cisco, Alcatel (како и тимови на Deutche telecom) - се е поради IpTV услугата која планираа да ја пуштат пред 2 месеца но ете - кога ќе се зезне нешто а имаш опрема од различни вендори ќе оправаш со месеци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom