- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
080012345 јави се и пријави... ако ништо не сторат за некој ден, тогаш поднеси жалба на 171 :helou:Кај мене сеуште не кутриот јас:nesum:
080012345 јави се и пријави... ако ништо не сторат за некој ден, тогаш поднеси жалба на 171 :helou:Кај мене сеуште не кутриот јас:nesum:
Се јавив ми рекоа до крај на Октомври немаат врска еве сеа пак им зборев зошто ми паѓа нетот на 10-15 минути ми вика струја провери си:uvo:080012345 јави се и пријави... ако ништо не сторат за некој ден, тогаш поднеси жалба на 171 :helou:
Да батка,ке ти дадат сплитер(разделник) во кој ке влегува кабелот од фиксниот телефон,а од него ке излегуваат 2 кабли,едниот за во модемот што ке ти го дадат,а другиот во телефонот.....А сега да си приклучам интернет од АДСЛ треба да го поврзувам нешто со домашниот телефон?
П.С
Луѓе,уште бе ви паѓа интернетот на 5 мин????:nerv: :nerv:
кај мене се е во редDa ....... a od koj grad ili naselba si?
alal da ti eкај мене се е во ред
Да батка,ке ти дадат сплитер(разделник) во кој ке влегува кабелот од фиксниот телефон,а од него ке излегуваат 2 кабли,едниот за во модемот што ке ти го дадат,а другиот во телефонот.....
П.С
Луѓе,уште бе ви паѓа интернетот на 5 мин????:nerv: :nerv:
Не знам што е работава еве го и кај мене нон-стоп пага.Кај мене така пагјаше 2-3 дена, вчера цел ден беше добро - рекорд uptime 6 саати не падна, и толку му беше евего сеа пред 30 мин почна пак да пагја и тоа на 20 - 30 секунди!!! КАТАСТРОФА