еве вака, бидејќи очигледно не сме се разбрале
или пак јас се засркнав :pos2::smir:
Бидејќи и Јас (како и сите Вас) сум на мисла да го сменам пакетот
а гледам дека не е само просто мигрирање, туку се добива и нов рутер.
Сликата на рутеров (од внатре) ја ставив заради чипот Broadcom
па ми беше логично дека можеби (и само можеби) овој Thomson ST780WL може да вози и на DD-WRT (BrainSlayer) software
Ова корисниците на Linksys 54GL (верувам ги има доста тука) знаат што значи...
Меѓуто со натамошно истражување сватив дека сум бил во заблуда:kesa:
нејсе ,
Истиот (новиот рутер)е веќе пре-конфигуриран од Т-Хоум и како што веќе заклучив (од предходните постови) е заклучен
Поточно не може да се чепка по менијата со администарторски привилегии. Тоа, по-искусните знаат што значи !
Од друга страна логично е зошто ИСП-то (Т-Хоум) го нуди ваков !
Ако почнеме сите да шлепкаме внатре тие нема да бидат тоа што се, туку само наша испомош!
Идејата ми (беше) е да се воспостави фина (другарска !?) комуникација меѓу членовите на форумов со цел да се дојде до заедничко решение за проблемот (ако воопшто постои)
Во тој дух би сакал да го поделам уште само ова за Вас
Доколку сум ја утнал (цитирам: "се засркнав")
тогаш :uvo: и :salut:
Хахаха :pos2:Јас не би бил јас ако не се заебавам со мојот ИСП, а најдам прилика за тоа.
Имав можност да го видам одблизу постерот за новите Call&Surf понуди.
Тоа е овој, од страната на т-хоум, само поголем нели
Епа кога е поголем, се гледаат детали нели. А деталите се заебана работа.
Иако наредната фотографија не е баш јасна, можете да ги проверите означените места. Зумиран е квадратот на претходната фотографија.
Заклучок: Дисконектирањата на т-хоум се толку чести, што не може целосно да се лоадираат фотографиите од нивниот факен портал. На дечково со нога врз нога, демек ужива, сигурно му паднал нетот. Дечко, реконектирај се.
Јок,фацата му е доловена кога си вели: Ај у курац, пак ли!? И сега ја зафрлува лејката наназад. Следат зборовите: Оф, Боже!, а понатамошните се цензурирани.Јас не би бил јас ако не се заебавам со мојот ИСП, а најдам прилика за тоа.
Иако наредната фотографија не е баш јасна, можете да ги проверите означените места. Зумиран е квадратот на претходната фотографија.
Заклучок: Дисконектирањата на т-хоум се толку чести, што не може целосно да се лоадираат фотографиите од нивниот факен портал. На дечково со нога врз нога, демек ужива, сигурно му паднал нетот. Дечко, реконектирај се.
Јас не би бил јас ако не се заебавам со мојот ИСП, а најдам прилика за тоа.
епа да не ве чујам повеќе да се жалите...Јас не би бил јас ако не се заебавам со мојот ИСП, а најдам прилика за тоа.
Скоро кај сите корисници брзината била ШИТ
Amen to that!Без многу онаквување... т-хоум се лоши кога конкуренцијата им се ептеееееееееен лооооооооши. Значи кој избор да го направиш освен т-хоум, дупло ќе згрешиш