Јас кај Оне никад више, 3 години не можев да го прекинам договорот. 5 дена закасниш од денот кога ти завршува договорот и автоматски ти се продолжил затоа Оне никогаш повеќе!Кога незнаеш на Оне да си ставиш...
Јас кај Оне никад више, 3 години не можев да го прекинам договорот. 5 дена закасниш од денот кога ти завршува договорот и автоматски ти се продолжил затоа Оне никогаш повеќе!
Тапа е во Ченто, конкретно кај мене, на улицата(кај старите гробишта),порано често се жалев,веќе ми здосади да се јавувам(можда тоа и чекаат), а често и имаат проблем со јачина на сигналот...сега откога ги прати АЕК, малку има подобрување...Абе никој нема од Ченто, да ми каже за интернетов?
ти можда добиваш ама гледам по твитер фејсбук и во темата за близу не сиге ко тебе се фалат ... плус тестираш локално на кејблтел спидтест сервер што значи дека само лан делот ми го покажуваш дај према германија ваква бројка ...
еве јас скоро исто вадам на секој сервер ...
аек ги прати од кога е формирана ... а во ченто е подобро бидејќи се растерети со нов убр уред наместо да одите дури до аеродром ...Тапа е во Ченто, конкретно кај мене, на улицата(кај старите гробишта),порано често се жалев,веќе ми здосади да се јавувам(можда тоа и чекаат), а често и имаат проблем со јачина на сигналот...сега откога ги прати АЕК, малку има подобрување...
па не е баш така ... бидејќи од декларираните 20 мбита наеднаш ти падна на половина од тоа ... баш да видиме после 1-2 месеци кога ќе се засити мрежата ... додуша и сега гледам во темата на близу дрва и камења летаат и тоа повеќе откога беше кејблтел ... карма из а бич или нешто сосема друго ...Изволте и ние вадиме иста бројка кон други сервери немој да мислиш дека само кон македонија ни е интернетов
Земај такси и право на очно да ти одреда шо диоптер ти е потребен..па не е баш така ... бидејќи од декларираните 20 мбита наеднаш ти падна на половина од тоа ... баш да видиме после 1-2 месеци кога ќе се засити мрежата ... додуша и сега гледам во темата на близу дрва и камења летаат и тоа повеќе откога беше кејблтел ... карма из а бич или нешто сосема друго ...
Bidikovти можда добиваш ама гледам по твитер фејсбук и во темата за близу не сиге ко тебе се фалат ... плус тестираш локално на кејблтел спидтест сервер што значи дека само лан делот ми го покажуваш дај према германија ваква бројка ...
еве јас скоро исто вадам на секој сервер ...
ти изгледа тренираш паметкович - зборам за дисбалансот кој се појавува односно јасно е дека према близу мрежа немате никакво лимитирање и затоа вади симетрични резултати ... но кога ќе се мери према свет се гледа асиметричноста шт ое и очекувано ... воопшто не стана збор за каков пакет имаш - тоа значи дека наскоро ќе се сатурира таа асиметричност поготово на download страната ...Земај такси и право на очно да ти одреда шо диоптер ти е потребен..
Абе кај виде 20мбпс ко имам пакет од 10мбпс бараше слики од други сервери ете ти прикачив да видиш дека кон сите ми е ист интернето
а данлоад колку имаш?Денес е 16-01-2012 а имам направено: Soobrakaj Download + Upload: 43.496,42 MB
Download Soobrakaj: 40.907,29 MBа данлоад колку имаш?
ако си на 500+ гледај само данлоад остај го аплоадот
јас данлоад имам 52 гб треба вака да продолжам до крајот на месецот,да не можи да се опушти чоек
туку и ова многу ме нервира ретко да е како шо треба конекцијата и да гледам пример еднооки ко чоек....
се вчитува ....... да им го вчитам јас
А зошто само download? Не рачунаат upload во лимитот?а данлоад колку имаш?
ако си на 500+ гледај само данлоад остај го аплоадот
јас данлоад имам 52 гб треба вака да продолжам до крајот на месецот,да не можи да се опушти чоек
туку и ова многу ме нервира ретко да е како шо треба конекцијата и да гледам пример еднооки ко чоек....
се вчитува ....... да им го вчитам јас
Не рачунаат ако си на 500+А зошто само download? Не рачунаат upload во лимитот?