- Член од
- 2 септември 2016
- Мислења
- 866
- Поени од реакции
- 1.951
izgleda ke se prefrlam jas na T-mobile ako prodolzi ova vakasekade e bitola barem taka, totalen raspad e ova ne se trpi pokje
izgleda ke se prefrlam jas na T-mobile ako prodolzi ova vakasekade e bitola barem taka, totalen raspad e ova ne se trpi pokje
Чекам и јас да ми заврши договорот и бегам и јас...Телекабел купи локален оператор,ги исклучи 70(седумдесет) канали,од 170 сега има 100 канали,тоа смее да го прави пошто е нов сопственик,а договорите на 2 години што ги имаме со стариот оператор си остануваат,тоа мора да се испочитува до крај.Или им е јасно дека пола претплатници ќе му ја летнат со ваков однос,и сега добри се договорите....izgleda ke se prefrlam jas na T-mobile ako prodolzi ova vaka
Kontaktiraj me vo ppНекој да каже искуство со оптичкиов интернет на Телекабел 40/40 пакетов што е 600 ден?
Брзина,стабилност,дали се губи брзина после 100 ГБ итн...
Кој?Пуштени се повеќе нови канали!
Ubava vestpustena e HRT 1
Исто и б92 и фолкмелодиПуштени се и Prva,B92,Prva max,prva kick,prva plus,KCN kopernikus 3 и други, јас досега само тие ги најдов, барајте на фреквенции незнам точно на кои се на страницата нивна немаат ставено на која фреквенција се.