preskeniraj se e sredeno sea gi ima site kanaliБитола арена се додаде други 27 избриша еуроспорт МРТ филмбокс и др
Штом имаш сигнал, би требало да ти ги даде сите, не би требало да има некое ограничување, снајди се некако ќе ги најдеш, само немој да пријавуваш во техничка за да не почнат да ти наплаќаатЕдно прашање, порано имав активна кабловска телевизија од Телекабел. После некое време не ми требаше во куќа, бидејќи не се живееше таму. Од лани, имам активирано само интернет оптика, повторно преку телекабел, наместија, пуштија, се е во ред.
Го штекнав и кабелот од антената, кабловска од ТК, и гледам дека има сигнал, тоа пред некој ден што пуштив за арените, и доста други нормално. Ама гледам според списокот нивни, некои ми фалат, меѓу кои и премиум арените. Пробав сабајлево рачно да барам, и не ми дава ништо на тие фреквенции.
Можно ли е дека немам договор за телевизија со нив да имам некакво ограничување преку коаксијалецот, односно да не ми ги пуштаат сите канали?
Арена Спорт ќе стартува и нов канал (Premier Liga TV) на кој, покрај другото, ќе има и директни преноси од натпреварите во ПЛ. Е сега дали ќе го има на Телекабел не знам.
Sent from my SM-A013G using Tapatalk
Па истата сликаја постирав,што ти е поентата?
Видео е а не скриншот.Па истата сликаја постирав,што ти е поентата?
И каква врска има што е, овде дилемата е дали на Телекабел ќе го има новиот каналВидео е а не скриншот.
На видеото на крај пишува на кој платформи ќе е достапен тв каналот а засега се пишани само оние од Телеком Србија. Нема пишано ни еден од друга држава каде е достапен Arena Sport.И каква врска има што е, овде дилемата е дали на Телекабел ќе го има новиот канал
Да, но на видеото спомнува и директни преноси, што само по себе е проблем за гледачите доколку кабелските оператори надвор од Србија не го пуштат новиот канал.На видеото на крај пишува на кој платформи ќе е достапен тв каналот а засега се пишани само оние од Телеком Србија. Нема пишано ни еден од друга држава каде е достапен Arena Sport.
Според видеото може да се заклучи дека ова не е канал во нивна сопствена продукција туку со англиски студиски емисии. Официјален Premier Leаgue тв канал исто како што имаат Телеком Србија и за NBA.