Тајните на женската психа...

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Zenite se mosne ednostavni... Zaradi nivnata biologija, razlicna od maskata, nam ni izgledaat nerazbirlivi...
Zenite ne veruvaat vo ideologii... Tie sekogas se na zamja i mosne prakticni...

Dokolku toa ne go razberat potpolno - mazite se gubitnici...

Zenite otsekogas bile emancipirani...

Vreme e i mazite da se izborat za sopstvena emancipacija...
Wrong.

Жените не се секогаш на земја, напротив, на денешницава, летаат во некои нивни розеви облачиња, мислејки дека светот околу нив се врти.
Машкото никогаш, ама никогаш нема да ја разбере жената, пошо ако ја разбере, ондак си има еден проблем што би го нарекол под името на еден добро познат член.
Жените не се неразбирливи, ама не се ни едноставни. Различната биологија е најмалиот проблем, кој на нас машките ни одговара. Жена без цицки не е жена, жена без различна биологија не е жена, не не привлекува (освен со исклучокот на членот)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.134
Поени од реакции
30.249
Што сакаше да кажеш ....... не те сватив баш :)
Ја подржуваш проституцијата ?
Дали сум задоволен од животот ?!
Да се чуди човек од одредени коментари................
Далеку од очигледно е дека "не си ме сватил"
И да, ја сум малоумна и ја подржувам проституцијата -.-
Да се чуди човек колку некој шо се праи паметен не сватил најпрост коментар...

cvetanovskiigor

›———————‹
Член од
6 мај 2009
Мислења
1.425
Поени од реакции
57
Далеку од очигледно е дека "не си ме сватил"
И да, ја сум малоумна и ја подржувам проституцијата -.-
Да се чуди човек колку некој шо се праи паметен не сватил најпрост коментар...
Најпростите нешта се најтешки за сваќање.
И кај се правам најпаметен ?
Ако некогаш некој се осеќа навредено заради некој мој пост тогаш најверојатно така требало да биде.
Ако сум пишал нешто тоа секако не е со цел да докажам некоја теза .
И од кај ти толку знаеш за мене , до сега најискрено не сум те видел на форумов.
Гледам доста мислења си дала само ме интересира на кои теми баш да ти кажам.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.134
Поени од реакции
30.249
Најпростите нешта се најтешки за сваќање.
И кај се правам најпаметен ?
Ако некогаш некој се осеќа навредено заради некој мој пост тогаш најверојатно така требало да биде.
Ако сум пишал нешто тоа секако не е со цел да докажам некоја теза .
И од кај ти толку знаеш за мене , до сега најискрено не сум те видел на форумов.
Гледам доста мислења си дала само ме интересира на кои теми баш да ти кажам.
шо да праам не сум популарна ко тебе. :tv:

cvetanovskiigor

›———————‹
Член од
6 мај 2009
Мислења
1.425
Поени од реакции
57
шо да праам не сум популарна ко тебе. :tv:
Јас популарен ?
Со 1000 мислења за 2 години , и тоа на теми за кои што што ни 1% од лугево на форумов не ни слуснале за нив .

Член од
17 март 2009
Мислења
194
Поени од реакции
22
Mnogu sme ednostavni samo treba maskite da znaat kako polesno da ne otkrijat...Mozam da kazam deka sme pocvrsti od maskite taka da polesno mozeme da gi podenseme teskite raboti:)

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Mnogu sme ednostavni samo treba maskite da znaat kako polesno da ne otkrijat...Mozam da kazam deka sme pocvrsti od maskite taka da polesno mozeme da gi podenseme teskite raboti:)
ова е навистина вистинската вредноост на една жена,кога ке си ги признае нејзините маани, вредности,добести..ако најголемата тајна на една жена е чувството во сигурноста во еден маж,тогаш навистина треба да да се внимава со кого се дружите.

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
Цврсти у физичка смисла ?
Инаку како за информација нема либре персона , тоа чудо не постои.

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Ne sme ednostavni.....nie si mislime deka maskoto treba avtomatski da znae sto nie mislime i sto ocekuvamo od nego. Ako zenite pocnat glasno i jasno da se izjasnuvaat - ke si olesnime i na nas i na niv. Ako si kazes sto sakas, na nego mu e polesno toa da go udovoli i na toj nacin i vrskata ke stane podobra.

V

Vollstandig

Гостин
Жените се палат на победници односно луѓе што постигнале нешто, затоа што жените се толку неспособни да постигнат нешто а знаете она “Ским си таков си“ е па сеа овие се осеќат како да постигнале и тие нешто, замислете само жена му на џемс ват ако ја прашат од А1 што би рекла “ Јас секој ден му варев кафе на маж ми дури не ја склопи машинатаи зато мислам оти треба да добијам нобелова награда„

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.261
Не дај боже да можете да ја разберете женската психа тогаш ни отидоа сите планови и улоги во вода...
Жена што може во еден момент се да помилси маж неможе ниту во една недела, тешки сме, порано е така, без да се трудите да не разберете и вака ни одговарате повеќето, што ќе вие да изигравате психолози, уживајте во нашето присуство и бегајте во периодите на наводниот ПМС, или јас што би рекла финта „мрш да не те глеам“, се додека постои тоа ќе си се сакаме, сексаме највише на свет, ако почнете да не соголувате вие ќе изгубите, се што лета не се јаде, не за џабе е измислена оваа поговорка.:pipi:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
12.515
Не дај боже да можете да ја разберете женската психа тогаш ни отидоа сите планови и улоги во вода...
Жена што може во еден момент се да помилси маж неможе ниту во една недела, тешки сме, порано е така, без да се трудите да не разберете и вака ни одговарате повеќето, што ќе вие да изигравате психолози, уживајте во нашето присуство и бегајте во периодите на наводниот ПМС, или јас што би рекла финта „мрш да не те глеам“, се додека постои тоа ќе си се сакаме, сексаме највише на свет, ако почнете да не соголувате вие ќе изгубите, се што лета не се јаде, не за џабе е измислена оваа поговорка.:pipi:
Никој не се обидува да ве разбере, се шо е најбитно е да падне добар секс. Џабе ви е тоа филозофирање и тупење без потреба на крајот и нема што да се разбере кај жената. Вие сте само еден збир на променливи расположенија, хаотични атоми кои одвреме на време знаат добро да послужат :) :) :)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.261
Никој не се обидува да ве разбере, се шо е најбитно е да падне добар секс. Џабе ви е тоа филозофирање и тупење без потреба на крајот и нема што да се разбере кај жената. Вие сте само еден збир на променливи расположенија, хаотични атоми кои одвреме на време знаат добро да послужат :) :) :)

Да управо си и на крајот на краиштата пак успеваме и во вас тотален хаос да предизвикаме, некогаш дури незнаете ни кај ви умот, до толку што целиот ваш ум успеваме да го пренасочиме во вашиот полов орган замислиси..., а за секосот па и вие нас ни служите на ист начин како ние вам, тоа е взаемно незнам што толку не е јасно... двата пола имаат потреба да општат сексуално, сеа зависи на крај кој искача искористен... да останеме на тоа да си легнеме задоволени и среќни многу поарно ќе е...

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
:pos2: Најблиску до вистината ми се чини.

Kajgana Shop

На врв Bottom