cvetanovskiigor
›———————‹
- Член од
- 6 мај 2009
- Мислења
- 1.425
- Поени од реакции
- 57
Сакаш да кажеш немаме избор ?Нема проблем, станејте си педери, не само да критикувате!
Сакаш да кажеш немаме избор ?Нема проблем, станејте си педери, не само да критикувате!
Да, немате избор.Крај краева, ти ке имаш жена, не маж.А ако планираш да имаш маж и да немаш ништо со нас „психичко болни животињи’ слободно говори си.Сакаш да кажеш немаме избор ?
Woah. Final Fantasy rules !Да, немате избор.Крај краева, ти ке имаш жена, не маж.А ако планираш да имаш маж и да немаш ништо со нас „психичко болни животињи’ слободно говори си.
Епа ај ти ако си паметен, кажи го спротивното.Woah. Final Fantasy rules !
Епа ај ти ако си паметен, кажи го спротивното.
Хахах убав ти е аватарот , и за тоа баш ке пишувам.Да, немате избор.Крај краева, ти ке имаш жена, не маж.А ако планираш да имаш маж и да немаш ништо со нас „психичко болни животињи’ слободно говори си.
Хахах убав ти е аватарот , и за тоа баш ке пишувам.
Едно ке ти кажам , такви сте заради нас , факт е дека ние ве направивме такви милениуми наназад.
"Владарите" на овој свет само начекаа плодна почва.
Затоа у тој поглед се согласувам со тебе дека треба да си ќутиме , што сме сееле треба да жнееме.
Но , за доброто на сите нели треба да се надмине овој антагонизам.
Што створи со светот , нели гледате.
Проституција на сите нивоа од човечкото постоење .
И тоа за инает.
Нема тој збор посилно значење од тој што ке го добие у реченица што содржи збор жена.
Хахах очигледно не ме разбра што сакав да кажам.Кој сте тоа Вие што сте не направиле?Некоја виша раса?
Од кој облак го пишуваше постов момче?
Изгледа до мене е извини,касно сфаќам на малку ми е уклучен бољерот.Хахах очигледно не ме разбра што сакав да кажам.
Муабетот ми беше дека баш тој однос спрема жената како спрема пониска раса не доведе до оваа ситуација.
Простете шо уште еднаш се мешам во машкава темаХахах очигледно не ме разбра што сакав да кажам.
Муабетот ми беше дека баш тој однос спрема жената како спрема пониска раса не доведе до оваа ситуација.
Што сакаше да кажеш ....... не те сватив башПростете шо уште еднаш се мешам во машкава тема
Тој однос од времето на дедо Ное го имал твојот прапрапрапрапрадедо некогаш.
Ти напротив живееш во време кога двата пола се подеднакви, и жените не се сметаат само за слуги и бебе машини.
Проституцијата постоела и уше 1000 години пред Исус. Не е од вчера.
Ти биди си задоволен шо си живееш сеа и не тупи многу со ''грешките'' на твоите дедовци.