Тајните на женската психа...

Г

Господ

Гостин
Ок моќта игра улога, но во вакви ситуации таа моќ...ќе ги однесе на оној свет или во најдобар случај...долгогодишна агонија...
Можда не моќ али жените воглавно се палат на публицитет и winners.Им дава задоволство прибидејќи нели освоиле нешо тешко.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
си се нашле сродни души....ништо чудно:toe:

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Можда не моќ али жените воглавно се палат на публицитет и winners.Им дава задоволство прибидејќи нели освоиле нешо тешко.
Во ред и тоа е така донекаде ама сепак не објаснува какви winners се Фрицл и другиве кои беа споменати...а ја освоиле можноста некој да ги искасапи со сатар и да ги стави во фрижидер или да се мачат со години...

Г

Господ

Гостин
Во ред и тоа е така донекаде ама сепак не објаснува какви winners се Фрицл и другиве кои беа споменати...а ја освоиле можноста некој да ги искасапи со сатар и да ги стави во фрижидер или да се мачат со години...
Не размислуваат така они.Она шо го освајаат е нешо недостижно и ваљда се осеќаат ко wow само ја можам.Друга претпоставка ми е дека сакаат winners пошо се winners and all и лузери зашо им е жал за нив.And women like freaks :)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Леле, насловов благе везе нема со темата :icon_lol:

Инаку баш имаше за ова на дискавери, за жените што се во врска со мажи кои се во затвор и кажуваа нешто во стил дека овие жени се плашат од обични, нормални врски, ја сакаат драмата, закаат забранети работи и затоа стапуваат во вакви врски.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Значи веќе со затвореничко одело (ma' b day suit) и касапски нож да се пуштам на џенцки?

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Ja vaka mislam: Nie si imame zivotinska strana. Vo zivotinskite carstva sekoja zenka saka da bide so alpha male. Zatoa mislam donekade deka poveketo zeni se skloni kon ovie tipovi na mazi - od niv zraci samodoverba, imaat kontrola vrz sebe i osekaj na mok.

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Секоја чест за жените ако го сакаат ова.
Замислете жената шо ви лежи в кревет потсвесно сака да ја е*и Фрицл наместо вие затоа шо бил способен да му напрај 10 тина деца на сопствената ќерка или бил способен да исецка некоја жена на парчиња и да ги чува во фрижидер. Ова е поприлично зафркнато и баш ме интересира какво е оправдувањето за вакво нешто. Ако се ваѓаат со таа животинска страна би му препорачал на биолозиве да чепнат малце по гениве на жените па ако можат некако да ги претворат во луѓе.:back:

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Леле, насловов благе везе нема со темата :icon_lol:

Инаку баш имаше за ова на дискавери, за жените што се во врска со мажи кои се во затвор и кажуваа нешто во стил дека овие жени се плашат од обични, нормални врски, ја сакаат драмата, закаат забранети работи и затоа стапуваат во вакви врски.
Е шо му фали на насловот...:)

Wait wait...као им здосадува секојдневието,па земаат весник и гледаат дали има некој тазе уапсен сериски убиец ?

B

Borg_Drone

Гостин
Одговор на темава: Има секакви на овој свет и тоа: нормални, ненормални, претерано ненормални, убиствено ненормални, претерано нормални и тоа што некоја си горила од некоја вукоебина добила пошта од некој обожавател преку FedEx не е мерило за тоа дека сите жени во светот биле мазохистки и ред други работи.

Али ајде, следен пат ќе се облечам како Фреди Кругер и во Колосеум со вила или моторна пила по девојки ќе одам.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Секако не ме сфати :) Човек,за да направи некои нешта како хитлер мора да биде многу храбар,да има цврст карактер.Таквите мажи и над жените дефинитивно имаат моќ.Иако во случајот се работи за многу гнасни ствари,не може секој да има таков ум за да може да ги направи.Значи,карактерот на Хитлер ме фасцинира.
А може на неколку паметни позадински моќни луѓе им требал доволно налудничав тип и го нашле на крајот.
Кој карактер?Колку имаш читано за Хитлер?Ако си ја читала Мојата борба не си дознала многу,пошто тоа е лична пропаганда.Хитлер е донесен на сцена...ама тоа се веќе муабети за друг подфорум.
Патем на тема муабетот,жените се секогаш фасцинирани од моќта,ама од психопати малку потешко.
Нека ми ги покаже некој писмата до Фрицл,психолошката стабилност на женичките заљубени во него па после ќе правиме муабет за ваква констатација.Зашто во овие типови не се заљубуваат нормални жени од вашето секојдневие,или се психолошки лабилни или се комплетно инфериорни како карактери па во ваквите ја бараат силата.

H

HITCH

Гостин
Женска природа, сака да биде контролирана, притисната...ја обожава моќта и сака да и се покорува. Тоа лежи длабоко сокриено во секоја жена без разлика колку моралните норми прават тоа да не изгледа така... :)
Ахам, како да не! :pos2: Жените не се дресирани кучиња, па некој да им фрли коска и тие да тркнат да ја донесат. По светов има сешто и затоа нема да генерализирам.

Жените са мазохисти по природа и тоа не е некоја тајна...
Затоа таа кампањата со 0 удари кон жената е направена од некои масони со цел они повеќе да клецкаат.
Жените навистина понекогаш се мазохисти. Колку и да ги повредуваш тие пак се тука за оној што го сакаат. Навистина чудно :toe:

Г

Господ

Гостин
Жените навистина понекогаш се мазохисти. Колку и да ги повредуваш тие пак се тука за оној што го сакаат. Навистина чудно :toe:
Абе ја им ја открив цаката.Сега е модерно да го цитираш Боб Марли.Сите ќе те повредат тинтири минтири дрн дрн јариња се и сешто,фала и кај вас.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Одговор на темава: Има секакви на овој свет и тоа: нормални, ненормални, претерано ненормални, убиствено ненормални, претерано нормални и тоа што некоја си горила од некоја вукоебина добила пошта од некој обожавател преку FedEx не е мерило за тоа дека сите жени во светот биле мазохистки и ред други работи.

Али ајде, следен пат ќе се облечам како Фреди Кругер и во Колосеум со вила или моторна пила по девојки ќе одам.
Никој не вели дека се сите...но еден дел се...
Каква пошта од федекс хахах и не се обожаватели туку обожавателки...
Кои се мажат со тие типови...ги чекаат да излезат или ако се на доживотна или смртна - се мажат директ во затворот...

Еве еден случај...

. The most melancholy story concerns two middle-aged Christian sisters, Avril and Rose, who left long-term "boring" marriages for men in prison. One man had been convicted of a string of minor property offences, the other man had killed his previous wife. His new wife, Rose, said: "I have faith that if you're genuine with the Lord you're a new person. A lot of people have said I should be worried about him because of what he did and his background - which is pretty awful and violent - but I have no fear."

Despite the women's faith, both relationships ended tragically: a week after his release the thief bludgeoned Avril to death with a hammer. The other husband ended up back in prison after trying to cut Rose's ear off and pull out her teeth with pliers.
http://www.guardian.co.uk/world/2003/jan/13/gender.uk

Во случајов две сестри ги напуштаат своите мажи под образложение дека им досадиле и стапуваат со врска со двајца робијаши, едниот локален криминалец, вториот осуден за убиство на сопругата.
Изјавиле дека иако знаат за делата на своите нови љубови мислат дека со божја помош ќе имаат добри врски/бракови...во спротивност од досадните мажи од кои се развеле...
Резултат - по условното ослободување на двајцата, стапуваат во врска при што едната сестра и е смачкан черепот со многу удари со чекан, по една недела дена “идила„ а втората е спасена откако “возбудливиот љубовник„ почнал да и го сече увото со нож откако и корнел заби со клешти...

А може на неколку паметни позадински моќни луѓе им требал доволно налудничав тип и го нашле на крајот.
Кој карактер?Колку имаш читано за Хитлер?Ако си ја читала Мојата борба не си дознала многу,пошто тоа е лична пропаганда.Хитлер е донесен на сцена...ама тоа се веќе муабети за друг подфорум.
Патем на тема муабетот,жените се секогаш фасцинирани од моќта,ама од психопати малку потешко.
Нека ми ги покаже некој писмата до Фрицл,психолошката стабилност на женичките заљубени во него па после ќе правиме муабет за ваква констатација.Зашто во овие типови не се заљубуваат нормални жени од вашето секојдневие,или се психолошки лабилни или се комплетно инфериорни како карактери па во ваквите ја бараат силата.
Ова не го разбирам, не веруваш дека му се праќани љубовни писма на Фрицл или тврдиш дека оние кои го засакале типот се лабилни?
Бидејќи тешко некој да се упати во Австрија и да оди во судот каде е осуден и од судска архива да ги земе писмата...а и малку потешко некој да најми психолози кои ќе одат од адреса до адреса и да ја проценуваат психолошката состојба на жените...:)

Ахам, како да не! :pos2: Жените не се дресирани кучиња, па некој да им фрли коска и тие да тркнат да ја донесат. По светов има сешто и затоа нема да генерализирам.

Ок но во случаиве е чудно што жените лично не ги познавале типовите - читале по весници или виделе на ТВ за нив...и се вљубиле !??

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
^^^^^^Toecutter
Дефинитвно верувам дека му се праќани љубовни писма на типот.Ама не верувам дека му ги пратила здраворазмуски суштества.Тоа и ми е поентата на постот,дека не може да тврдиш дека здраворазумни психолошки стабилни жени би направиле вакво нешто.Ова важи само за лабилни суштества(жени),останатиот род кој е комплетно ментално нормален може се лепи за моќ,ама за сосема поинаква моќ од онаа на психопатот.

Kajgana Shop

На врв Bottom