- Член од
- 2 јануари 2008
- Мислења
- 110
- Поени од реакции
- 1
Потато дај кажи ти некоја тактика, не само ги критикуваш сите:nenene::nesum:Лина/лешар у исти тим тешко, не оти не се слагаат, туку ако вие земете први лина, они ќе земат лешар,
Потато дај кажи ти некоја тактика, не само ги критикуваш сите:nenene::nesum:Лина/лешар у исти тим тешко, не оти не се слагаат, туку ако вие земете први лина, они ќе земат лешар,
Прво ти да ги научиш барем основните правила на дота, после може да зборуваш, во ред? Знам дека на ова ќе следува прашање зошто, па ќе ти одговорам пред време.
Не можеш да играш у тим со 4 strenght херои, зошто? Оти нема да можете да дигнете глава од гангувања оти нема да има кој да купува sentry wards, освен ако не сакате свенот или кентаурот да го прави тоа. ( додуша, омнинајтот е нешто како супортер, али никојпат не купува вардови у игра оти му треба arcane ring, mekansm, сите тие глупости ).
И те молам, престани да се правиш некој играч, прочачкај низ темите, ќе најдеш тема за реплеи, пушти нешто таму, па ќе видиме дали знаеш да играш или не, ЗОШТО? Мислам дека со горенаведениот пост доволно се изглупира, тоа ќе ти биде шанса да се извадиш.
Да? Како планираш да направиш мекансм со воид стоун? Можеби пропуштам нешто? Да, мекансамот е 150 мана, лечењето 150, репелот мислам 100, ќе немаш мана да пуштиш последна, а ќе можеш да излечиш/репел само еднаш, сакаш да кажеш дека мекансамот е повреден од последната на омнинајтот? Добро, нема проблем.Kako prvo Omni ne prai arcane tuku kupuva viod stone i prai mehanizam
Добро пријателе, за 1в1 ти се кладам оти до 8 лвл нема да утепаш 10 крипа. За 5в5 ти се кладам оти ќе имаме барем 3 пати повеќе убиства од тебе.Ako sakas 1vs1 ili da igrame 5vs5 ke igrame nema problem samo so ja iam 3 max drugari so znaat dota da igraat! Ako sakas kazi!!!
Ti znaes deka ias arcane replanish mana od es a baska ja repelot mislam deka trosi 60 mana. Repelot e digan samo 2 lvl zoso na toj so repel mu treba heal na pocetok.Смири ги живците пријателе.
Да? Како планираш да направиш мекансм со воид стоун? Можеби пропуштам нешто? Да, мекансамот е 150 мана, лечењето 150, репелот мислам 100, ќе немаш мана да пуштиш последна, а ќе можеш да излечиш/репел само еднаш, сакаш да кажеш дека мекансамот е повреден од последната на омнинајтот? Добро, нема проблем.
Добро пријателе, за 1в1 ти се кладам оти до 8 лвл нема да утепаш 10 крипа. За 5в5 ти се кладам оти ќе имаме барем 3 пати повеќе убиства од тебе.
ПС. Знаеш дека MAELIK едно време ми беше најдобар другар на б.нет?
Причата со 3 хероја на иста страна е скрооооз различна од тоа ти шо го кажа..5в5...Најдобро зимате три интелегенција и одат секаде по еден еден агилити и еден стреинг Пример: Kристал,лион и лина ..агилити зимаш нерубиан ассиан и некој издржлив тенк на пример кинг давион.Први левел одат 5 души горе,доле тепат прават фрист доубле и сите со телепорт на страните.Интелегенција ке има сеакде и секако динајд на крипови.Така со гледав едни 20 мин крај беше.На противниците шо имаа неколку тенкови не можеа да се развија..